WYSIWYG probléma - sokadszor

Pietrino007 képe

Kedves Közösség!

Bár új vagyok, de a problémám nem az. Nagyon sokatoknak volt már hasonló, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a fórumokon olvasható rengeteg megoldás. Nekem valami mégsem kerek.
Tehát leírom, amit már sokan előttem:

Első körben localhoston futtattam a weblapot, mely alatt a Drupal 7.23 futott. Mindent a "NagyKönyv" szerint csináltam!
Tartalmak pofásításához szükségem volt egy tartalomszerkesztőre, amit hosszas utánaolvasás után megtaláltam. Sok recept volt, de nekem a wysiwyg-7.x-2.2 + wysiwyg_ckeditor-7.x-1.0-beta1 páros lett szimpatikus és minden beállítás (bár nem elsőre) sikerült és működött is.

Ezt követően feltettem a szolgáltató honlapjára az egészet. Telepít, modulok, beállítások, skinek minden. Itt azonban a fenti wysiwyg páros már nem igazán akart működni. Az alap probléma ott kezdődött, hogy a wysiwyg profilnál a szövegformátumok mellé ugyan be tudtam állítani, hogy a CKeditor legyen az alapértelmezett, de a szerkesztésnél már nem tudtam a "gombokat" beállítani (Activ toolbar), mert az ikonok helyett csak szöveget írt ki (ilyesmit: [('underline; bold ... stb.)

Újabb fórumozás, gúglizás pörögtek a napok. wysiwyg-7.x-2.2 + ckeditor-7.x-1.13 (ckeditor_4.3.2 letölt libraries mappába bemásol)esetén még addig sem jutok el, hogy a wysiwyg egyáltalán lássa az editort.
Feltettem csak a CKeditort (mappákra nagyon odafigyelve, mi hova kerül. readme fájl átbújva), de az sem vezet sikerre.
Többféle kombinációt kipróbáltam már, de eddig a legtovább a legelső konfigurációval jutottam. A többinél még addig sem.

Mit tanácsoltok? Valakinek van ötlete?

Szerver beállításra is gyanakodtam, de ott a jogosultságaim rendben vannak (elvileg).
Kis túlzással, de jóformán már csak ez hiányzik a honlaphoz, a többi dolog (most/pill) rendben működik.

Előre is köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Marsy képe

Szia!

Én előfizettem egy hónapra egy oldalra ahol különböző Drupal modulok telepítését mutatja be egy angol srác. Ha tudsz angolul akkor keress meg és átküldöm a linket és belépési adatokat. Erről az oldalról én is sok mindent tanultam. Minden videó mellé van egy összefoglaló angol nyelvű leírás is. Az első videó miindenütt ingyen megnézhető. Regisztrálhatsz 1 hónapra 39USD, bankkártyáról tudsz fizetni, de a regisztrálás után 5 napig ingyen használhatod, közben 2 naponta e-mailt küld, hogy mennyi ingyenes időd van még. Amennyiben az 5 nap lejárta előtt törlöd a regisztrációd nem kell fizetned. Ha nem törlöd akkor miután percnyi pontossággal lejár az 5 napos próba időd rögtön levonja a kártyádról a 39USD-t.

0
0

Üdv.
Marsy