Wysiwyg modul + CKEditor eszköztár szétesik

Joseph képe

Sziasztok!

Feltettem Drupal 6.20 alá a Wysiwyg 6.x-2.3 modult, és a CKEditor 3.5.2-t.

Minden rendben van vele, viszont a szerkesztő eszköztára "szétesik".
A drupal.org -on találtam is egy oldalt, ami ezzel a problémával foglalkozik (friss téma):

Ezen az oldalon

Az itt megadott php kódot kicseréltem a "sites/all/modules/wysiwyg/editors/ckeditor.inc" fájl megfelelő részében. Ez így működik is szépen, az eredmény ugyanolyan, mint a linkelt oldalon:

ilyen volt

ilyen lett

Szóval a problémám egyenlőre megoldódott.

A kérdésem az lenne, hogy nem jelent-e problémát a drupal-nak, ha így beleírkálok egy modulba, mondjuk modulfrissítéskor stb. problémák lehetnek-e ebből?

Láttam hogy van a fenti oldalon egy "ckeditor_1054914_1.patch" nevezetű patch is, inkább ezzel kellene megoldani? Vagy ez is csak ugyanazt csinálja, amit én, hogy kicseréli a kódot?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Újabban rászoktam, hogy használom a patch manager modult. Patchelni szívesebben patchelek magamtól, viszont arra jó, hogy ezek a patchek nyilván legyenek tartva, és lássam, mire kell figyelni frissítéskor.
Ha saját vbo-t használsz, és meglepődnél, akkor a kapcsold ki a pm modult, attól még a tartalmak megmaradnak - nálam kinyírta a vbot, egyelőre nem tudom, miért.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.