WYSIWYG, CK editor

szarkab képe

Utóbbi 1-2 hétben nagyon belassult a szöveg szerkesztő! Magyar helyesírás ellenőrzés nem működik megfelelőlen, minden szót aláhúz! A nyelvek mindenhol magyarra vannak állítva! Ez régebben megfelelően működött!
Másik gondom, hogy valamitől nagyon belassult, föle le ugrál képlinkeléseknél. Szöveg kijelöléseknél is "zavaros". Vissza fele nem lehet kijelölni pl. Blockok szerkesztésénél is eltünt a full html szerkesztő felület.

1-2 héttel ezelőtt minden jól működött, csak közben hibásodott meg. Nem tudom mi okozhatta ezeket a problémákat.

Drupal verzió: 
szarkab képe

Warning: file_get_contents(sites/all/modules/token/jquery.treeTable.js) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory _locale_parse_js_file() függvényben (/home/ragnarok/public_html/includes/locale.inc 1488 sor)

A hiba megoldásával megjavult a Blockok full html szerkesztése

A helyesírás ellenőrzés sajnos még mindig bugos

0
0
szarkab képe

Tudnátok segíteni, hogy tudom kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést? Sehol nem találtam még meg. Vagy hogy tudom megoldani, hogy működjön az ellenőrzés? Mert hiába van magyarra állítva a felület nyelve, minden magyar szót aláhúz...

Nagyon belassítja a szövegírást és formázást! Szeretném ha megoldódna a probléma!

0
0
silversk8r képe

A helyesírás ellenőrzést itt lehet kikapcsolni:
Adminisztráció » Beállítások » Tartalom készítése » Wysiwyg profilok
Filtered HTML / Full HTML
->Nyomógombok és bővítmények
-->Helyesírás-ellenőrzés
-->Helyesírás-ellenőrzés beíráskor

0
0
szarkab képe

Bekapcsoltam és továbbra is aláhozza a magyart

0
0
aboros képe

a ckeditor szerintem nem tud magyarul. vagy ha mégis (valami külső féltől származó helyesírás-ellenőrzőt használ ahogy néztem az első pár keresésből) nem a drupalt, hanem a ckeditort kellene hajlítgatni, annak a dokumentációjába szétnézni, annak a konfig filejait piszkerálni.

a wysiwyg gombok között engedélyezed a helyesírás ellenőrzést ki-be kapcsoló _gombot_, ezen kívül a drupalnak ehhez semmi köze nincs.

illetve még azt szeretném mondani, hogy a drupal.hu -n pl nincs ckeditor, mégis minden szavam alá van húzva piros szaggatottal miközben ezt gépelem :)

1
0

-
clear: both;

silversk8r képe

a böngésződ is helyesírásellenőrizhet (vagy mi), de nem hiszem, hogy az érezhetően lassítaná le az oldaladat.

1
0