WebShop - összetett keresés

aKRON képe

Egy webshop elkészítése lenne a feladat.

Egy lényeges funkció, hogy a termékek több paraméter alapján legyenek listázhatóak.
Például ha ruháról van szó: póló, zöld legyen és M-es méretű és férfi.
Tehát a négy feltételre egyszerre lehessen szűrni. Vagyis nem elegendő a hagyományos kategórizálás, ahol csak egy-egy kategória választható ki.
A termékek több paraméterrel rendelkeznek (mint szín, méret, stb...) Jó lenne ha egy féle terméket csak egyszer kellene rögzíteni, és a paraméterek beállításával jönnének létre ennek variációi.

Elsőként érdekelne, hogy egyáltalán ez kivitelezhető-e, és természetesen várom azok jelentkezését akik ezt el is tudják készíteni.
...természetesen itt most nem írtam le a teljes specifikációt

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
aKRON képe

a mail címem lemaradt:
akron (kukac) fw.hu

0
0
Nagy Gusztáv képe

de a termék tartalomtípushoz adott 4 szótár, és az ezekhez való nézet 4 felfedett szűrővel?

0
0

Nagy Gusztáv

Paal képe

Nem írtad milyen modul csomagot használsz/használnál, de az Übercartnak biztosan van Attribute modulja. Ezzel tudsz különböző "attribútumokat" definiálni (szín, méret, stb.). Ezt a részt mondjuk nem próbáltam még, így nem tudom, hogy tudnál rájuk szűrni (van-e beépített szűrője erre), de szerintem Views+felfedett szűrővel tudsz vele operálni, mint ahogy azt Gusztáv is írta.
Ki kell próbálni.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

aKRON képe

Nem használok semmilyen modult. A feladtra keresek valakit, aki elvállalja. Azért gondoltam a Drupalra, mert láttam már hasonló rendszert, ami Drupálra épült. Megnéztem jó néhány kész webshop rendszert, de gyakorlatilag mind a kategóriákra épül, itt pedig egyfajta keresésre van szükség ahol egyszerre több szempont megadható.

0
0
macifl képe

Mert ha nem akkor. Van rá megoldás hogy lehessen több kategória szerint szükiteni a keresest. (faceted_search, guided search)

0
0