weboldalon élőben szólhasson a rádió

venis képe

Üdv.
Egy rádió weblapján dolgozok és azt szeretném megoldani valami modullal vagy akárhogy hogy a listen.pls fájlt le tudjam élőben játszani.Tehát a weboldalon élőben szólhasson a rádió.
Hogyaq lehetséges ez? Vagy lehetséges ez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A weboldal címe:
www.nrf.hu

Venczel István

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A jobbik megoldás az, hogy csinálsz egy speciális fájl (pontosabban most nem tudok mondani), amit letölt, és pl. Winamp lejátszik neki az oldaltól függetlenül.

A rosszabbik az, hogy elkezdesz a frame-ekkel trükközni, hogy legyen egy fix kereted, az oldalletöltésektől függetlenül. Végül ebbe a frame-be flash lejátszót teszel.

0
0

Nagy Gusztáv

venis képe

Üdv Tanár Úr!
A lejátszás részt meg tudtam oldani viszont azt a részt hogy hogy fix keretem legyen az nem megy.Gondoltam arra hogy egy popup ablakba illesztem a lejátszót.Viszont annyira kezdő vagyok hogy nem tudom megoldani a felugró ablakot.azért a kódot felteszem hogy más tudja használni.
kód:

<object id='UZERLIKPlay' width='410' height='50'classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/hu/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701'standby='Loading Microsoft Windows Media Player components...'type='application/x-oleobject' style='border-style: outset; border-color: #C0C0C0'>
<param name='FileName' value=http://www.sajátcím.hu:8000>
<embed src width="410" height='50' autostart=1 type='application/x-mplayer' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/download/default.asp' name='' showcontrols='1' showdisplay='1' showstatusbar='1' showgotobar=1 enablecontextmenu=falsewidth='400'></embed> 
</object>

Ezzel oldottam meg hogy a weboldalamon szóljon a rádió.(csak explorerben megy)
Egy problémája van csak hogy ha rákattintanak egy linkre akkor megszakad és újra kezdi.

A weboldalam neve: www.nrf.hu

További szép napot és köszönöm a segítséget.
Venczel István

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

Nagy Gusztáv képe

felhasználóként az ilyen megoldásokat. Ha kitolni akar a látogatókkal, csak akkor erőltesse ezt.

0
0

Nagy Gusztáv