weboldal-webshop drupal-osítás

Lengyel Éva képe

Tisztelt Cím!

érdeklődni szeretnék, hogy meglévő weboldalunkat www.ecobike.hu (webshop-pal is rendelkezik), szeretnénk drupal-osítani és kibővíteni néhány funkcióval (galéria,apróhirdetés,a kezdőlapon futó hírekkel), amennyiben tudnának ebben segíteni, ehhez kérnék árajánlatot, referenciát az alábbi email címre: [email protected]
Köszönettel:
Lengyel Éva

mindwalker képe

Sziasztok.

Volna egy filmprojekttel kapcsolatos már kész, php-ben megírt, webshoppal kibővített működőképes honlap, 200 regisztrált taggal. Közösségi oldallá szeretném átalakítani, ezért olyan embert keresek, aki rá tudna nézni, elmondaná a meglátásait, mennyire kell a drupálosítás folyamán lecserélni, kicserélni ezt-azt, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Akivel pontról-pontra átvéve a szóba jövő átalakításokat, munkálatokat tudna készíteni egy hozzávetőleges árkalkulációt, megfelelő esetben pedig együtt tudnánk dolgozni.

A megkereséseket örömmel venném pm-ben.
Nagyon köszönöm.

0
0
york képe

Ez egy feladott allas hirdetes ahova beirtad a sajatodat.
Szerinted ez igy helyes?

0
0
mindwalker képe

Félreértelmeztem ezek szerint a fórum téma elhelyezéseit. Munkaközvetítésre kerestem rá, mint topik, illetve olyan tartalomra, ami az enyémmel teljes mértékben azonos. Ebben az esetben mi a teendőm, hogy korrigáljak? Töröljem, nyissak új témát? Esetleg átmozgatja egy admin?

Köszönöm a figyelmeztetést, a továbbiakban már tudni fogom a helyes utat.

0
0
york képe

Indits uj temat a munkakozvetitoben es ird ide a cimet.

0
0