Weblabor követő

Anonymous képe

Ilyen követőt szeretnék, mint ami a Weblaboron van, ami kiírja nem csak az írások címét, hanem a hozzászólások címét is: http://weblabor.hu/koveto

Melyik modullal lehet ezt megcsinálni? Vagy egyéni fejlesztés?

Köszi

Hojtsy Gábor képe

Ez a fajta tracker modul a Drupal 4.3-ban és 4.4-ben nézett ki így (talán még a 4.5-ben is, ebben nem vagyok biztos). Szóval ez egy régebbi működési formája a tracker modulnak.

A megoldás lényege, hogy minden táblázat cellára (node-ra) nem csak a hozzászólások számát számítjuk ki, hanem lekérdezünk minden hozzászólást. Ez persze erőforrás zabáló dolog (részben ezért is vették ki), viszont aki nem lép be, annak úgyis gyorstárazott oldal jön be. Van egy rész a kódban, ami a $comments = $node->comment_count; körül (előtte és utána is) található. Ezt kell kicserélni egy olyan kódra, ami lekérdezi a kommenteket, ami körülbelül így néz ki:

 $cresult = db_query("SELECT c.*, u.name FROM {comments} c INNER JOIN {users} u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = %d AND c.status = 0 ORDER BY c.cid DESC", $node->nid);

Ezekután ugye erre csinálsz egy ciklust, hogy kiírd a hozzászólásokat.

Sajnos nem tudom közzétenni a tracker modul változatunkat, mert más (több szerzőt támogató) módosítások is vannak benne, amik miatt eléggé nehezen szétválasztható a két módosítás.

0
0