Webhely nevében kényszerített sortörés szépen?

antale képe

Szeretném az (egyelőre saját gépre) feltelepített Drupal oldalam nevét (amit a webhely információk/név alatt lehet beállítani és a címsorban, title-ben stb. megjelenik) az általam meghatározott helyen szabályosan "eltörni". Tehát a címsorban pl. a 3. szó után egy második sorban folytatni a kiírást.
Ha a webhely nevében beillesztek egy [<]br/[>] -t, az akár jó is lehetne, de pl. az alap garland smink alatt ez nem működik (az acquila slate alatt igen), ráadásul az rss-ben és az oldal title mezőjében csúnyán néz ki, és a generált kód se lesz szép szabványos xhtml.
Sejtem, hogy van erre valami egyszerű drupálos megoldás, pl. mint a [<]front[>] a címlapra hivatkozáshoz a menüben, de kezdőként nem tudom, hogy hívják ezeket a jelölőket, a címsor/webhely neve+sortörésre keresve pedig nem találtam semmi relevánsat.
(Ha rajtam múlna, nem is adnék ilyen hosszú nevet az oldalnak, de az egész egy szervezet neve és nem rajonganak a rövidítésért.)
Előre is köszönöm a segítséget.

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

szerintem ez egyszerű CSS után kiált. Ehhez nem kell modul, vagy bármi trükk

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

antale képe

valami css tulajdonság (display?) miatt mutathat máshogy a garland és a másik smink címsora, erre gondolsz? De ha ezt átírom is, az rss és a többi rondán fog mutatni. Létezik valami css-es sortörés?

0
0
aries képe

Szerintem arra gondolt, hogy berakod egy <div>-be és a szélességgel játszol. Ekkor törni fog valahol a szóközök mentén.

0
0
antale képe

tényleg túlbonyolítottam a dolgot. Tehát br kihagy és a css-ben width, display és white-space beállítása a megoldás.

0
0