webhely karbantartás ofline re kapcsolás után nem lehet belépni

tamoca képe

Jó estét. Egy nekem új szolgáltatónál van a tárhelye az ügyfelemnek. Lassúak is de nem ez a gond , hogy valami külsős 2 naponta válaszolgat, hanem most hogy valahogy feltettem végre a drupalt kikapcsoltam az oldalt félkészen ugye. Na aztán most ben tudok belépni.
http://www.hihkft.eu/user re semmi se jön be nincs ilyen oldal.
ha megnézitek a hihkft.eu-ra bejön a karbantartási szöveg.
Mit lehet tenni ilyenkor?

Taxonomy upgrade extras: 
szt képe

Ez a második lehetőség: http://www.hihkft.eu/?q=user

1
0
vajdasági képe

Nalam rendben van szepen adja a belepesre a formot ....

0
0
tamoca képe

Igen már jó, a szolgáltató állított a jelzésemre a htacces fájlon és így már tudom engedélyezni a rövid webcímeket amit eddig nem tudtam megtenni a drupal kezeő felületén a menüben.
Megoldódott.
Köszi.

0
0

tamoca

nevergone képe

A fenti link ment volna a .htaccess nélkül is. :)

1
0
tamoca képe

Igen ment is http://www.hihkft.eu/?q=user csak nem tudtam átkapcsolni a rövid webcímek elfogadására és localhostrol toltam fel és a linkekkel is gond lett volna.
Na mindegy más gond is volt
warning: openlog() has been disabled for security reasons in /usr/home/web/00/55/93/94/hihkft.eu/www/modules/syslog/syslog.module on line 82
ki kellett volna kapcsolnom a syslog modult meg más macerák warning: sleep() has been disabled for security reasons in /usr/home/web/00/55/93/94/hihkft.eu/www/includes/lock.inc on line 188. sleep tiltott volt.. Szóval váltottam másik szolgáltatóra ahol 10 perc alatt felment és csont nélkül megy.
Köszönöm a hozzászólásokat!

0
0

tamoca