Webformhoz block tartalom kapcsolása

L.Tiny képe

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A Webform (webform-7.x-3.17) elküldésekor szeretném, ha a kitöltött űrlap alatt egy bizonyos blokk tartalma is megjelenne. Konkrétan: a megrendelőlap elküldésekor a visszaigazoló levélben kapja meg a vevő a megrendelt termékek listáját, + a teljes árlistát is az épp aktuális árakkal. Ez az árlista egy views által létrehozott blokkban van és akár naponta többször is változhat.

Meg lehet ezt oldani valahogy? Az is jó megoldás lenne, ha pdf-ben tudnám csatolni az árlistát. Próbáltam a Webform2pdf modullal, de pont itt is a lényeget nem sikerült megoldanom, hogy az árlista blokk tatalma is a csatolt fájlban legyen.

Köszönöm előre is az ötleteket!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
L.Tiny képe

Találtam egy modult (Webform Node Element), ami majdnem jó megoldás lenne. A webform-hoz lehet kapcsolni tetszőleges node-ok tartalmát. A gond csak az, hogy views által generált tartalmakat nem jelenít meg. Hiába hoztam létre oldal nézetet, annak csak a címét veszi át.
Gondolom a kutya itt van elásva:

"Webform Node Element is a module that allows you to include node content as markup in a webform without using the PHP input filter."

Szerintetek meg lehet valahogy oldani, hogy mégis kiírja a views adatokat?

0
0