Sziasztok!
Készítek egy oldalt, amihez készül egy webform modullal legózott űrlap is. Kellene bele egy olyan mező is, ami az eddig felvitt node-okat listázza oly módon, mint, ahogy láthatjátok a mellékelt képen.
Van erre valami modul?
Az entityform-ot már néztem, de nem bírok rájönni, hogy működik.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm.
Üdv!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Csatolmány | Méret |
---|---|
Node reference | 45.84 KB |
Entityform és akkor mezőket használhatsz.
https://www.drupal.org/project/entityform
Akár references mezőt is.
Üdv!
Dudás József
Az entityform-ot már néztem,
de nem bírok rájönni a működésére. Ebben tudsz segíteni?
--
Üdv:
Charlos
Hol akadtál el?
Azt írd le és akkor biztos tudunk segíteni.
Üdv!
Dudás József
Igazából már eleve ott,
Igazából már eleve ott, hogyha felveszek egy legördülő listát, hogyan töltöm fel a többi tartalom címével? Ráadásul mindezt dinamikusan kellene megoldani, tehát ha törlök egy tartalmat, akkor az űrlap kiválasztásaiból is törlődjön.
--
Üdv:
Charlos
Kapcsold be az entityform és
Kapcsold be az entityform és entityreference modulokat.
1, készíts egy nézetet ami megvalósítja a listázást, a nézet displaynek entityreference típusúnak kell lennie
2, menj a admin/structure/entityform_types/add oldalra, és készíts egy formot
3, a admin/structure/entityform_types/manage/[formneve]/fields oldalon add hozza a fieldet
3.1 Field type > Entity reference
3.2 Widget > Ami neked kedves
4, Mentés
5, Field settings oldalra érkeztél, itt nézd meg az alábbiakat
5.1 a Entity selection fieldsetben van egy Mode select, ezt állítsd át Views -ra
5.2 az előjött views választóban válaszd ki a saját, az első pontban létrehozott nézetedet
6, Mentés
Működik?
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Ezt végigcsináltam, de a
Ezt végigcsináltam, de a webform modulban nem jelenik meg semmi... Hogyan veszem fel a létrejött entitást, mint webform mező?
--
Üdv:
Charlos
Ugy hogy elfelejted a
Ugy hogy elfelejted a webformot, es entityformot hasznalsz. Ugyanolyan formot kapsz, csak ez jobban karbantarthato (Entity alapu, Features -be kiteheto, Rules -al kompatibilis)
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Igazad van, valóban sokkal
Igazad van, valóban sokkal jobb a webform modulnál. Köszönöm szépen a segítséget! :)
--
Üdv:
Charlos
Esetleg lehet olyat az
Esetleg lehet olyat az Entityform modullal, hogy a dinamikusan szűri a node-okat a node-on található term szerint?
igen.
de kérlek nyiss új témát a kérdésednek.
-
clear: both;