webform office 365 címre

FefEee20 képe

Az lenne a problémám,hogy eddig gmailos email címet használtunk most átlátunk az office 365 re a webform nem küldi át az emailokat az office 365 ben lévő emailcímünkre. Ötleteket szeretnék kérni a probléma megoldásához.

Drupal verzió: 
tiburi képe

Nekem első olvasásra egy external jellegű probléma. A mail kiment? Ezt ellenőrizd le (mailloggal pl.) és ha igen, akkor a MS beállításokat kell nézni. Ilyesmi előfordult velem is már, pl. ha szigorúbbak a spam védelmek az office-ban.
Tanácsom, hogy használj a weboldalon SMTP authentificationt, a sima PHP mail nem megbízható és sok szűrőn fennakad.
ÜDV!

0
0
Geva képe

PHP mail() függvénnyel küldöm ki az emailt űrlap beküldések adataival, ám az office 365-s - cloud - email fiókba nem érkezik meg mindegyik. Biztosan kiküldésre kerülnek, leellenőriztem. Egyértelműen a spam-nek minősített email-ek nem érkeznek meg - közöttük tényleges ügyfél feladóval: a Mail failure -, a tárhely alapértelmezett mail fiókjába kerül, amiből egyértelmű a spam-nek minősítés, akár tényleges ügyfél emailek is :-(

rengeteget teszteltem és próbálkoztam...

Gmail fiókba mentek az email-k már évek óta, az office-ra történt váltást követően átirányítás lett beállítva: gmail -> office mail fiók, ahova már nem érkeznek meg
az email-k

Ha a honlap tárhelyének email fiókjába küldöd a webform kitöltéseket, oda meg fognak érkezni, próbáld csak ki, teszteld és kérlek jelezz vissza mi történt nálad!

köszönöm

0
0