Webform kitöltőjének confirmation email küldése

Kocsis Kata képe

Szeretnék egy megrendelési folyamatot végigvinni a Drupal-os oldalamon.

Beüzemeltem a Webformot. Azt szeretném, hogy ha egy Anonymus user kitölt egy Webformot, ahol megadja az Email címét is, akkor erre a címre küldjön egy levelet a from beküldése után a rendszer.

Az email-ek beállításánál meg tudom adni, hogy az adminisztrátor kapjon egy értesítést, de hogyan kell elérni, hogy a felhasználó által kitöltött email címre automatikusan menjen egy confirmation mail.

Drupal verzió: 
Ramirez_hun képe

Szia!

6-os Drupal alatt nem tudom így fejből, de gondolom hasonló ott is. 7-es alatt az adott webform node-ján van ugye a "webform" gomb ("edit" mellett), ami alatt van egy "emails".
Itt hozzáadáskor azt a verziót válasszad, ahol a legördülő menüvan. Feltételezem, hogy a form összeállításakor megadtál kitöltendő email mezőt. Na azt itt ki lehet választani, és akkor erre a címre is kiküld egy levelet. Gyakorlatilag itt (webform/emails) lehet összeállítáani, kinek menjen levél. Akár több levelet is ki lehet így küldeni.

1
0

- ad astra per aspera -

Kocsis Kata képe

Rájöhettem volna, csak a beküldő email cím mezejét szimplán "email"-nek neveztem el, és nem értettem mit akarnak az email legördülő menüvel...

0
0