Webform key

hf99 képe

Egy konf regisztrációs űrlapot kellene létrehozni.
Vannak azonban olyanok, akik kedvezményes áron regisztrálhatnak, ezt úgy gondoltam el, hogy egy normál szövegmezőbe megadnak egy kupon kódot, ezt webform validationnal leellenőrzöm, hogy helyes-e és ha igen, akkor ki kellene írja, hogy helyes és hogy kap kedvezményt (mikor megnyomta a submit gombot, akkor már késő php kóddal kiíratni)
Hogyan lehetne megvizsgálni és pl egy markup mezőbe kiíratni, hogy jó a kód hogy a regisztráló is lássa mielőtt megnyomná a submit gobot?
Ha közbe iktatok egy pagebreak-et és a következő oldalon egy markup mezőbe megpróbálnám kiíatni, ez járható út?
(a get[key] mezőket hogyan tudom használni? eleinte azt gondoltam, hogy ha erre hivatkozok, akkor kiírja a mező nevét mint pl a %user esetében, de nem történik semmi, hiába adom meg például azt a kulcsot, amit egy mező esetében létrehoztam, például létrehozok egy név mezőt aminek a fiel key-e az hogy "nev", erre később hogyan tudok hivatkozni?)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Balogh Zoltán képe

Huszonhetedik budapesti Drupal Használói Találkozó - Az előadást ezúttal Vörös Borisz tartja "Építsünk AJAX űrlapokat" címmel.

Pont ennek lehetséges megvalósításáról volt szó. Ha a kuponkód mezőt elhagyja, akkor történjen valami a teljes submit előtt.

0
0