webform feladat és probléma

SMD képe

Üdv!

A először kezdeném a problémával: webformot állítok össze (Ubuntu linux, és Firefox alatt), de az additional validation és processing nem működik megfelelően, szerintem. Az egyik dolog az, hogy a bővebb beállítások fül lenyitásával még nem válik szerkeszthetővé számomra ez a két mező, hanem pl. CTRL + f hatására (Find) lehet beléjük írni. (vagy ha be volt kapcsolva a keresés, akkor ki kell kapcsolni..)
Amikor pedig beírok valamilyen php kódot (a php tag-n belülre), és ezt forrás módban teszem, akkor a beküldés után ez működik is, de ha újra szerkeszteni akarnám a kódot, akkor azok már nincsenek ott. (és persze újabb beküldésre tényleg nem is történik semmi). Mi lehet ezeknek az oka, hogyan tudnám kiküszöbölni?

SMD képe

A konkrét feladattal kapcsolatban javaslatok érdekelnének. Az űrlapról bekért adatok alapján egy számítást kéne elvégezni, ennek az eredményét ki kellene írni adatbázisba (amnek a kódját PHP-ban szeretném készíteni), valamint meg kéne jeleníteni az eredményt a képernyőn is, nyilván úgy, hogy a lap sémáját 'viselje' a megjelenítő oldal is.
Először, mivel az előbb említett mezők nem működnek, egyszerűen csak átküldöm az adatokat (REDIRECT opció) egy php oldalnak, ez azonban nem node, így nem is bír a sémával.
A feladat szebb megoldására érdekelnének elképzelések...

0
0
SMD képe

nem találkozott ilyesmivel még senki?
Mac OSX + Firefox kombinációban is felmerül a probléma

0
0
SMD képe

a mezőkből csak a php tag- és az azon belüli dolgok tűnnek el, ha újra megnyitnám a mezőt szerkesztésre...

0
0