Webform, dinamikusan ismétlődő elemek

kisferenc képe

Sziasztok,

A webform modullal hogyan lehet ismétlődő elemeket beállítani, melyeknek a száma nem rögzített, hanem form kitöltés közben válztatható?

Pl: Tanfolyam regisztráció, ahol a tanfolyamon résztvevő emberek adatai egy fieldsetben vannak (név, cím stb.), és ilyen fieldset-et akarok hozzáadni (mondjuk egy plusz gombbal), attól függően, hogy épp hányan akarnak jelentkezni.

Előre is köszönöm a javaslatokat...

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Itt igazán mezőcsoportokat akarsz ismételni. Valószínűleg más megoldással jobban járnál, de konkrét javaslathoz az eredeti célodat jó lenne ismernünk.

0
0

Nagy Gusztáv

kisferenc képe

Ez az eredeti cél az, hogy a tanfolyam regisztrációnál cégek regisztrálhatják alkalmazottaikat. És ezt egy formon megoldani úgy, hogy a cég adatokat egyszer kelljen kitölteni és alatta annyi alkalmazottat felvinni, ahányan részt akarnak venni. (Ez meglévő rendszerből kell adoptálni)

0
0
buda képe

webform-nál nem tudom, hogy miként lehetne ezt megoldani (modul fejlesztéssel biztosan).
viszont ha webform helyett egy tartalom típust küldenének be a felhasználók, akkor nem lenne probléma azzal, hogy akárhány alkalmazottat tudjanak felvinni az űrlapon.

0
0
kisferenc képe

meg van is hozzá a form_builder modul is (ami egyébként összeakad és nem működik a wikitools, diff meg egyéb modulokkal) de a webform egyszerűbb és tisztább megoldásnak tűnik, ráadásul sok extra fícsör' van benne. Az a baj, hogy emiatt az egy hiányosság miatt nem tudnám használni. :S

0
0
kisferenc képe

Köszönöm a válaszokat, végül saját modult írtam mert másképp nem ment.

0
0