WebFM működésre bírása

Anonymous képe

Üdv!
feltelepítettem a webFM moduilt drupal 5.1-re engedélyeztem a moduloknál de maikor az adminisztrácio/Web File Manager menübe megyek bejön a modul de ezt irja ki hibaüzinek: "illegal name for ftp root directory
illegal name for ftp root directory "
ezenkívül semmit nem hajlando csinálni mindenre hibaüzit kapok.
A segítséget előre is köszi

csonti képe

És mi a beállított ftp könyvtárad neve? Tartalmaz valamilyen cifra karaktert (.,$*/-+ ..stb) vagy ékezetes betűt?

dhost.hu admin

0
0
kovee képe

Üdv visszaállítottam alapértelmezettre most aza baja h ami parancsot végre kéne hajtani arra kiirja h pl könyvtár létrehozásánál: "mkdir fail"
feltöltésnél: "invalid upload path"
a kovee.hu -h nézdd meg a Web File Manager menüpontot és ott láthatod h mit is ír ki, olyan mintha nem ismerné a parancsokat.
A segítséget köszi
Üdv Kovee

0
0
csonti képe

hello,

ránéztem, működget a dolog. Valószínűleg a szerveren engedély problémák vannak, pl. a webfm könyvtárba nem tud a webszerver felhasználója belépni. (nincs "r" v.agy legalább "x" jogosultsága, már ha az oprendszer pl. Linux) Ezért nem tudja a könyvátr tartalmát listázni.
A feltöltés könyvtárát viszont valószínűleg elgépeltedd. Míg az FTP könyvtár oké.

dhost.hu admin

0
0
kovee képe

Köszönöm a helpet megvan a probléma, az az egyszerű hiba volt h hiáynzott a webfm könyvtár a files mappából és ezért nem tudta irni. msot h ftp-n keresztül létrehoztam a mappát igy már müxik a dolog.
Köszönöm mégegyszer.
Üdv Kovee
mág annyi kérdésem lenne h h tudom letiltani h az anonim userek ne tudják törölni csak felrakni ill letölteni a fájlokat?

0
0
csonti képe

az adiminisztráció/felhasználók/hozzáférés szabályozásban benne kell, hogy legyen a webfn a listában, ott tudod beikszelni, hogy az anonimok és a többiek mit csinálhatnak.

dhost.hu admin

0
0
kovee képe

Üdv olyan van h admin/felhasználó kezelés/hozzáférés szabályozás. Ott annyi jogot adtam h access WebFM a többi nicns megadva de ha ezt is elveszem akkor egyáltalán nem fér hozzá az anonim user. Modulon belül kéne vmi szabályozás mert ez igy nem a legjobb mivel ha véletlen vmi "jóószándékú" ember rátéved az oldalra és törli a feltöltöt állományokat akkor az nem kis kár tud okozni, szalé vmi ilyen védelmi emgoldás kellene.
Gondolkodok azon h csonálok egy user aminek a nevét és jelsazvát kiadom a csoporton belül és minum jogoka kap aztán aki tudja a jelszot az beléphet és tölthet fel cska azabaj h a legtöbben annyira értenek a géphe h le tudják tölteni amit kirakunk.
Köszi a helpet
Üdv Kovee

0
0
pp képe

Mi lenne, ha kipróbálnád a Filebrowser modult.
Tehát az egyikkel feltölteni tudnak, a másik modullal meg megnézni, csak rá kell venni őket, hogy ugyan azokat a könyvtárakat használják. Így szét tudod választani a jogosultságokat.

pp

0
0
telferi képe

Sziasztok

Feltelepítettem egy 6.9-es hez a webfm-et és a következő hibával jelentkezik állandóan.

audio-player.js or player.swf were not found in /sites/all/modules/webfm/modules/webfm_mp3/mp3player/, download the standalone WordPress Audio Player.

Letöltöttem a kért file-ket és beraktam a helyére de akkor is ezzel a hibával fut a drupal.

Valakinek van lövése hogy mit tegyek?

Telferi

0
0