WebAdmin Rendszer

benyo1997 képe

Üdv!

A célom az lenne hogy egy játékszerverekhez való webadmin rendszert készítsek drupal alapom. Nem tudom hogy esetleg meglehet-e azt csinálni , hogy minden felhasználónak aki regisztrálva van a rendszerbe egy külön kis PHP tartalma lenne amiben az ő szerveréről szolgáló informálciók lennének. Ezt a tartalmat csak az a felhasználó láthatja akihez rendelve van ergó mindenki a sajátját.

Meglehet valósítani? Ha igen hogyan? Köszönöm előre is a válaszokat!

U.I.: Még nagyon kezdő vagyok:)

benyo1997 képe

És azt elfelejtettem hogy a php tartalmat csak az adminisztrátor módosíthatja.

0
0
Balogh Zoltán képe

DE! Az alapvető probléma ebben a kérdésben az, hogy nincs rajta fogás. Sokan segítenénk Neked, de a leírt pár mondat alapján - mivel nem látunk a fejedbe - lövés sincs a megoldás tekintetében. Próbáld meg átgondolni a problémát és inkább okosan kérdezni.

1
0
szantog képe

"egy külön kis PHP tartalma"
ha ezzel arra célzol, hogy beírhat egy "kis" php kódot, ami lefut, akkor felejtsd el. Nincs "kis" php kód. Ha php kódot futtathat, akkor ugyanúgy beírhat egy rosszindulatú alkalmazást, mint bármi mást.
Azt kell kitalálnod, hogy milyen adatok szükségesek ahhoz, hogy TE előállítsd azt a php alkalmazást, ami szükséges.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

benyo1997 képe

Arra gondolotam a PHP tartalom alatt, hogy én ezt előre elkészítem egy kis oldal részlet. Mindenkinek van egy sajátja amiben a saját szerverének adatait láthatja. Van még plusszba 2 link amik egy php scriptet futtatnak le. Ezekkel lehet elindítani és leállítani a szervert. Ebben csak az a lényeg , hogy mindenki csak a sját felhasználójához tartozó szervert lássa.

0
0