sziasztok
segítséget szeretnék kérni egy nézet megvalósításában.
van egy tartalomtípusom, ahol van egy csatolható melléklet (kiadvány), két kötelezően megadandó mező: évszám és hónap, mindkettő értéke. legördülő listából választható
valami olyasmit szeretnék, mint az ugró menü, de azt szeretném elérni, hogy kiválasztani az évszámot, majd a hónapot és utána megjelenne az adott év hónapjához tartozó kiadványt.
ezt nézettel, hogyan tudom megcsinálni? vagy ha nem azzal, akkor mivel?
köszönöm
Drupal verzió:
Fórum:
valami olyasmi kellene nekem,
valami olyasmi kellene nekem, mint, ami itt a drupal.hu-n van a munkaajánlatoknál (kereső)
Igen a views erre alkalmas,
azokat a legördülőket exposed filternek nevezik, és be kell állítani két szűrőt az év és a hónap mezőre. Majd azt exposed filterré teszed "a felhasználó által szabályozható" akkor már csak a listád megjelenítését kell beállítanod.
Drupal developer at Cheppers
nagyon szépen köszönöm.
nagyon szépen köszönöm.
még csiszolgatnom kell, de látom, hogy ez nagyon megfelelő lesz. :)
azt hogyan tudnám elérni,
azt hogyan tudnám elérni, hogy amíg nincs kiválasztva egyik exposed szűrő sem, addig ne jelenjen meg semmi, mert ugye ezzel tudom szűkíteni az értékeket, de amíg nincs kiválasztva semmi, addig minden megjelenik.
ez kivitelezhető valahogyan?
próbáltam, hogy a két exposed szűrőt szükségessé teszem, de akkor ezt a hibaüzenetet kapom: Nem találhatóak érvényes értékek a szűrőn: Tartalom: Hónap.
Köszönöm.
Az első problémára,
az a megoldás hogy az Advanced fül alatt "azt hiszem magyarul haladó fül alatt" van a felfedett szűrő beállítása és ott át kell állítani beviteli mező kötelezőre és ekkor nem jelenik meg semmi, míg üres a szűrő mező.
A második problémára jelenleg kódolás nélküli megoldás nincs, ez egy ismert hiba, de a szűrőnek mindig kell hogy értéke legyen.
Drupal developer at Cheppers
nagyon szépen köszönöm még
nagyon szépen köszönöm még egyszer. most már minden úgy működik, ahogy szerettem volna.
köszi