Üdv!
Azt hiszem az összes variációt végigpróbáltam a Views beállításai közül, de nem sikerült azt kierőszakolnom, hogy egy táblázatba rendezett tartalmak (node) soraiban az egyik cellában ne a beírt szöveg legyen, hanem egy hivatkozás, amelyre kattintva csak az adott cella tartalma jelenik meg, hanem csak az egész node tartalma jelenik meg, a Drupal alap semmilyen szövegelrendezésében.
Nem szeretném, ha sok helyet foglalna a cella, ezért kéne, hogy csak egy cellahivatkozás legyen minden sorban és rákattintva egy kis ablakban megjelenjen annak tartalma, tehát a lényeg, hogy a fókusz ne tűnjön el egy másik oldalra kerülve, hanem maradjon ott a táblázat.
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
colorbox?
Szia!
https://drupal.org/project/colorbox_node ? Ha jól értelmezem a kérdésedet, én az ilyen modulok irányába indulnék el.
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Kösz az elképesztően gyors
Kösz az elképesztően gyors választ! :-)
Megnézem, bár eddig azt hittem a colorbox képmegjelenítésre való.
Működik, sikerült, csak azt
Működik, sikerült, csak azt nem sikerül elérnem, hogy a cellában az a szöveg legyen pl., hogy bővebben, ami linkként szuperál, amire kattintva jelenjen meg az ablak.
Ugyanis, ha az eredmény átírásánál beírom ezt a szöveget, nem lesz belőle link, ha megadom azt is, hogy hivatkozásként jelenjen meg a menü, akkor sem, max. maga a tartalom, ami a cellában eleve lenne, az tud hivatkozásként megjelenni.
Próbáltam már mindenféle node/% hivatkozást megadni, de elakadok. Szerintem ennyi variációt az adott Views mező beállításánál senki se próbált ki, mint én már órák óta.
De nem és nem... :-(
popup
drupal 6-ban ez a funkció(az eredeti feladat) - legszebb emlékeim szerint - remekül működött a popup modullal, kipróbálásra ajánlom drupal 7 alatt
Geva
----- Számítások - Kalkulátorok