Views rács stílus

Patesz képe

Sziasztok!

Viszonylag kezdő vagyok még, a php programozást nem ismerem.
Kérdésem: Hogyan tudom megoldani, hogy a views rács stílusban ne másszanak annyira össze a tartalmak, mint az a csatolt képen látszik, illetve a címek kerüljenek egy sorba és az oszlopok szélessége azonos legyen? Van valami lehetőség arra, hogy a nézet tagolását én állítsam be?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Attila

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon oldalkep.jpg116.43 KB
vajdasági képe

Igy hirtelen megnezve a kepet CSS lessz a te baratod, igaz nem neztem meg hogy a views rács milyen kimenetet general de ilyen dolgokban a css -ben szokott kelleni modositgatni ...

Szerintem a php -hez ennek nem sok koze van, ha meg ilyesmivel akarsz foglalkozni (akar hobbi szinten is) akkor erdemes lessz megtanulnod a css -rol legalabb az alapokat. (Nem megbantas keppen irom, de kattingatni nemigen szokott eleg lenni)

2
0
Patesz képe

A nagyon alapok megvannak a css-ről... Melyik file-ban kellene szétnéznem?

0
0
vajdasági képe

Ha a nagyon alapok megvannak akkor fogod pl. a firefoxot meg a firebug plugint hozza es megnezed vele :) Ne hozzak most azert egy olyan nezetet letre csak hogy megnezzem neked ...

Ramesz az egerrel arra a racs vagy milyen szerkezetre majd jobb klikk es kikeresed a menuben hogy Inspect Element (baris nalam angolul ezt irja) es a firebug jobb szelen szepen irja hogy mi melyik fajlban van.

1
0