views megjelenítésnél képeket máshogy rendez mint a tartalombeállítás

bellabici képe

A korábbi fórumbejegyzéseket visszakeresve sikerült azt megcsinálnom némi sminkelés után, hogy egy létrehozott tartalomtípusban a képek multiupload feltöltés után bélyegképként nem egymás alatt, hanem egymás mellé rendezve oszlopokban jelennek meg gyakorlatilag rácsszerűen.

Az ennek megfelelően létrehozott tartalmakat szeretném views-al egymás alá rendezni egy menüpont kapcsán. Azt gondoltam, hogy formázatlan listakénti beállításnál és teljes tartalom megjelenítéssel majd szépen egymás alá rendezi a sminkelt tartalmakat, de sajnos nem így történt hanem egymás alá rendezte a views a képeket, mint ahogy az a tartalomtípusban megjelent sminkelés előtt.

Kérdésem az lenne, hogy oldható meg, hogy a views alapul vegye azt, ami sima tartalommegjelenítésnél működik? Ha ehhez a views modul css-ében kell matatni kérnék szépen támpontot, hogy merre induljak el?!
Tudom megoldható lenne az, hogy ha rács nézetre állítanám át és field-eket rendelnék a megjelenítéshez. Jó lenne ha teljes tartalommegjelenítéssel is működne!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Valószínűleg hogy a CSS-t amit megírtál úgy tetted, hogy az csak a node oldalon hat az elemekre. Bár nem írtad hogy field vagy node view (full, teaser) alapú e a megjelenés, de ha utóbbi akkor kis módosítás is elég kell legyen hogy hasson, ha előbbi, akkor picivel több munkával el tudod érni a kívánt hatást a saját sminked CSS fájljának módosításával.

A letöltött modulok vagy sminkek fájljaiba, css stb sose nyúlj mert ha jön egy frissítés akkor felülírod a módosításokat, és kezdheted az elejéről.

2
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

bellabici képe

mi lehet a gond, be van állítva az így létrehozott view címlapnak is a webhely beállításoknál. Ha leveszem a címlapról úgy működik. Köszönöm a tanácsodat, igazából rosszul fogalmaztam a téma css-ben állítottam át a tartalom image tekintetében a float:left parancsot, ahogy egy korábbi hozzászólásból olvastam valahol a mélyen.

Így most működik! Azért arra kíváncsi lennék, csak hogy értsem az elvet, hogy a címlapkénti beállítása a nézetnek miként zavarhat be?!

0
0