A gondom a következő. Adott egy tartalom, amiben van egy kép. Hívjuk ezt most Törzs Oldalnak. Ez hivatkozik adott felhasználókra az Entity Reference segítségével. Ennek hatására a felhasználó profiloldalon megjelenik a Törzs Oldal képe (ami nem egyezik a felhasználói képpel). Az eljárás itt olvasható.
Na most.
Van egy csodás fórum az oldalon, ahol kommentelhetnek a felhasználók.
Azt szeretném elérni, hogy a kommenten belül a hozzászóló mellett látható legyen a saját Törzs Oldal képe, ha van neki.
A beszúráshoz a display suit block fields része tökéletesen megfelel.
Ami probléma, hogy nem tudom leszűrni a tartalmat a fórum adott hozzászólójának Törzs Oldal képére. Contextual filters-szel próbálkozom erősen, de nem tudom szóra bírni sehogy, mert a "Ha a szűrő nem elérhető -> Alapértelmezett érték biztosítása" részben nem lehet semmi relevánsat kiválasztani. Esetleg php, de nem tudom, mit és hogyan kéne.
Máskülönben az egész kicsit a User Badges modult akarná kiváltani, ami még csak erősen dev, ezért azt nem erőltetném.
Más alternatíva, meg nem jutott eszembe.
Köszönöm.
Ez tipikus panels + panelizer
Ez tipikus panels + panelizer feladat. A comment entitást kell panelizálni, a nézetednek pane típusúnak kell lennie, ahol a contextual filter értékét vagy a pane hozzáadásakor, vagy valamilyen pane contextből veszed.
Nehezen tudom elképzelni, hogy komolyabb gányolás nélkül át lehet passzolni a comment->uid-t egy blokknak.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Nagyon köszönöm a tanácsot.
Nagyon köszönöm a tanácsot.
Viszont férfiasan be kell valljam, hogy 85-ik olvasatra sem jutottam tovább. Próbálkoztam a gyakorlati értelmezéssel is, de itt már az elején elakadtam, mivel a panelizer nem enged hozzászólásokat panel-izélni.
Szóval homály.
Ha időd, kedved engedi, egy kicsit részletesebb eligazításnak örülnék.
- ad astra per aspera -
basszus
igazad lészen.. Meg voltam róla győződve, hogy a panelizer entityre ül rá..
Újratervezés..
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.