views ajánlott

JeanB képe

Sziasztok!

Van egy oldalam (www.szuperjatek.comuf.com), ahol több tartalomtípus van, olyan mint autós, kaland, ostrom, de majd csinálok még többet.

A kérdésem az, hogy hogyan tudnék egy-egy oldalhoz adni valamilyen jelzőt (ajánlott jelző) tartalomtípustól függetlenül, amivel külön viewst csinálhatnék?

Nagy Gusztáv képe

Amikor így elburjánzanak a tartalomtípusok, valószínű, hogy nem jól csinálod. Mi az oka, hogy ennyi kell? Én csak egyet hoznék létre belőlük, és egy Field-del jelezném, hogy melyik melyik.

2
0

Nagy Gusztáv

JeanB képe

Azért csináltam több tartalom típust, mert a viewsban a FILTER CRITERIA-ban így tudom beállítani, hogy csak például autós játékokat mutasson (Tartalom: Típus (= autos_jatekok)).

Egyébként ha ömlesztve lennének, akkor nem tudnám szétválogatni őket másként.

0
-1
JeanB képe

Amúgy hogyan érted azt, hogy egy fielddel jeleznéd?

0
0
szt képe

Arra gondolt, hogy ha mindegyik tartalomnak ugyanazok a mezői (pl. cím, leírás, kép, ár), akkor inkább érdemes felvenni melléjük egy taxonómia mezőt (lényegében egy szótárat), amivel tudod kategorizálni a termékeket (akár hierarchikusan).
A szótárba felveszed, hogy Autós, Kaland, Ostrom stb., és a tartalom felvitelekor csak kiválasztasz egyet.
És a Views oldaladat akkor akár úgy is kialakíthatod, hogy egy nézet szolgálja ki az összes termékfajtát.

4
0