Views és JRating modulok együttműködése

Anonymous képe

Sziasztok!
4.7.6-s Drupal alatt beüzemeltem a fenti két modult. Azt szeretném elérni, hogy a JRating modul által a node-okra leadott szavazatok alapján kaphassanak egy listát a látogatóim.
A Views beállításánál felkínál a modul egy rating/nodes linket, de arra kattintva hibaüzenet jelenik meg:

user warning: Unknown column 'votingapi_vote.currentuservoted' in 'field list' query: SELECT DISTINCT(node.nid), votingapi_cache.value AS votingapi_cache_value, node.title AS node_title, node.changed AS node_changed, votingapi_cache.value_type AS votingapi_cache_value_type, votingapi_cache.tag AS votingapi_cache_tag, votingapi_cache.function AS votingapi_cache_function, votingapi_cache.content_type AS votingapi_cache_content_type, votingapi_cache.content_id AS votingapi_cache_content_id, votingapi_vote.currentuservoted AS votingapi_vote_currentuservoted FROM node node LEFT JOIN votingapi_cache votingapi_cache ON node.nid = votingapi_cache.content_id AND votingapi_cache.content_type = 'node' LEFT JOIN votingapi_vote votingapi_vote ON node.nid = votingapi_vote.content_id AND votingapi_vote.content_type = 'node' WHERE (node.status = '1') AND (votingapi_cache.value_type = 'percent') AND (votingapi_cache.tag = 'rating') AND (votingapi_cache.function = ' in /USER/domain.hu/includes/database.mysql.inc on line 121.

Mi ennek az oka?

pp képe

;)

én csak beírtam a google-ba, hogy "Unknown column 'votingapi_vote.currentuservoted' drupal" és kaptam egy találatot:

http://drupal.org/node/118728

remélem ez segít.

pp

0
0
Anonymous képe

Köszönöm, sikerült megoldanom.
Most azonban újabb probléma adódott.
A views modul rating/nodes nézetében beállítottam az oldalnál a Tábla nézetet, ami megfelelően működik is. Szerettem volna ugyanebben a nézetben egy blokkot is beállítani, mégpedig Lista nézettel, ez azonban nem sikerült, a blokkban az összes mező megjelenik, szerző, dátum, cím, szavazat mezőkkel, és mindig eggyel jobbra illesztve, ami kevéssé esztétikus látvány.
Mit rontottam el?
Vagy egyszerre nem működik a kettő? Klónoznom kell a nézetet, és az egyiknél a blokkot, a másiknál az oldalt lehet beállítani?

0
0