View Grouping field formázás

morfin képe

Sziasztok!

Van egy view-m, ami a termék típusú node-jaimat listázza egy panelen keresztül megformázva. A view csoportosítva van egy node-hoz kapcsolt taxonomy-n listán keresztül. Ennek a taxonomy-nak az alapértelmezett mezőkön felül még akad néhány paramétere (többek között kép is!), amit szeretnék megjeleníteni a csoportok fejlécében. Eddig még meg is oldottam valahogy a feladatot (-a fejlécbe szánt mezőket 'ne legyen megjelenítve'-re jelöltem, a Rács formátum beállításai mellett pedig felvettem ezeket egyesével mint Grouping field mezőket). Bütykörésztem még mindenféle 'megjelenés átírás'-sal stb. de nem vagyok teljesen elégedett a csoport-fejem megjelenésével.
A legkézenfekvőbb az lenne számomra, ha a view csoport-fej megjelenítését is tudnám panellel formázni. -Nincsen erre véletlenül egy modul vagy valami ügyes view-beállítás?
Köszi minden segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Pont most volt róla szó: http://drupal.hu/forum/k%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6z%C5%91-views-megjelen%C3%A...

Ha jól értem, amit akarsz, akkor neked egy attachment típusú alnézet kell a főnézetedhez csatolva, amiben csak a képeket jeleníted meg.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

morfin képe

Nem egészen. Igazából csak formázási problémám van: azt szeretném hogy a csoportfejben panel szerűen formázva jeleníthessem meg a Group field mezőket (balodalt a cím, alatta a képe, ettől jobbra mellettük a szöveges paraméter mezők, ill. e 2 oszlop alatt a leírásuk stb.) -Megvannak ezek a mezők és a csoport-fejben meg is tudom jeleníteni egymás alatt(!) őket, de mivel Rács formátumban a Group field-ek egymásba ágyazott tag-ekben jönnek létre elég korlátozottak az átírás+css lehetőségeim.
Azt gondoltam ha már minden szükséges mező megvan és végül is csak a megjelenítés nem tökéletes, létezik a problémámra valami egyszerű megoldás...

Ezzel együtt igazad van és elolvasva a belinkelt node-t én is Sk8erPeterhez kell, hogy csatlakozzak. Belátom, hogy eleddig nagyon alapszinten használtam a view-kat és bőven jobban el kell mélyedjek bennük akárcsak a panelmanager-ben. -Mentségemre legyen mondva nem a web-készítés a főprofilom.

Szóval köszi, hogy rányitottad a szemem arra, hogy még annál is kevésbé értek a dologhoz mint eddig hittem ;)

0
0

Üdv!