Validation error. Please try again

kukukk képe

Udv!

Adott egy drupal 4.6.3 frissitve 4.6.11-re. Ha a beallitasok -> sminkek -> beallitas menupontnak aktivalom a "Kereses doboz" opciot megjelenik szepen fenn a bennerben a kereso deoboz, de ha valamire rakeresek akkor ezt az uzenetet kapom: "validation error. Please try again". ha ott ujra kiadom a keresest akkor mar mukodik. Frissites elott is hibat adott, azert deaktivaltam. Remeltem hogy most a frissitessel megoldodik a hiba, de nem. Probaltam google segitsegevel rakeresni hogy mi a hiba, de nem talaltam konkret magyarazatot meg a drupal.org oldalon sem, hogy ebben a moduleban/inculde fileban/xtemplateben kell itt meg itt modositani aztan menni fog.

Valakinek valami otlete hogy mi lehet ez, es hogyan lehet megszabadulni tole?

aries képe

Nem tudom, hogyan kerestél, de én találtam rá választ:

http://www.google.hu/search?q=validation+error.+Please+try+again+search+...

azon belül a legelső találat:

http://drupal.org/node/90808

Melyik sminkről van szó?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
kukukk képe

Ezt en is megtalaltam, csak nekem ilyen olyan file, hogy "page.tpl.php". Ezert mondtam, hogy nem talaltam olyan valaszt ami nalam letezo file modositasaval megoldana a problemat. (Ami csak akkor jelentkezik ha loginolva vagyok)

Amugy a smink a slash.

Most hogy megneztem a smink file-jait, talaltam a slash.theme fileban egy ilyen reszt:

$output .= "\n<form action=\"search\" method=\"post\"><div class=\"search\">";
    $output .= "<input type=\"text\" size=\"20\" value=\"\" name=\"edit[keys]\" alt=\"". t('Enter the terms you wish to search for') ."\" />&#160;";
    $output .= "<input type=\"submit\" value=\"". t('Search') ."\" />&#160;&#160;";
    $output .= "</div></form>\n"; 

Itt kellene valamit modositani?

0
0
aries képe

Igen ott. Ahogy nézem nem a forms api-t használja, arra kellene rávenni. Használj másik sminket, ez úgy látszik nem működik Drupal 5-tel.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
kukukk képe

Egyenlore nem is baj, hogy nem mukodik drupal 5-el, mivel nekem meg csak drupal 4.6.11 van :}} Igaz tervbe van veve a frissetes 4.7-es kozbeiktatasaval. Lattam slash sminket 4.7 illetve 5.x ala de mindketto dev. Ez nem tudom pontosan mit jelent, de majd kiderul ha odajutok :} Amugy lehet hogy ha meglesz a valtas 5-osre uj sminket is keritek.

Csak az a baj, hogy most a fejembe kattant, hogy en marpedig akarom hasznalni azt a search box-ot. Ugyhogy ha valaki meg tudna mondani hogyan kell modositani a forrast 4.6-os Drupal alatt hogy ne adjon validation errort azt megkoszonnem. Probaltam keresni mas 4.6-os sminket, hogy abban megnezzem, de mar nem talaltam a drupal oldalan.

Elore is koszonom

0
0