Valami kikapcsolta a modulok nagy részét

DruTa képe

Üdv!

Telepítettem a node limit modult, ami még nem végleges verzió, de a statisztika szerint folyamatosan nő a telepítések száma.

Nem tudom, hogy emiatt-e, de az történt, hogy miután beállítottam, működött is, majd telepítettem a date és calendar modulokat valami történt.

A szolgáltatóm tárhelye belassult (éjfél után sokszor ez van), így otthagytam mindent, nem volt türelmem kivárni a homokórát. Ki sem léptem, kikapcsoltam a gépet.

Ma azt vettem észre, hogy rendgazdaként belépve semmi sem jelenik meg.

Aztán nyomoztam és a modulok nagy része ki volt kapcsolva.

A napló szerint X:46-kor bekapcsoltam a date és calendar modult, elkezdtem egy akciót beállítani (amikor jött a homokórázás, ezért félbeszakítottam) és kikapcsoltam a gépet. Szóval X:47-kor elkezdi felsorolni egymás utána napló ahogy letiltásra kerültek modulok.

Feltörés nem valószínű, mivel nem hiszem, hogy bárki is tud a fejlesztés alatt álló oldalról, ráadásul 1 perccel később, amikor, miután kikapcsoltam a gépet, nem hiszem, hogy valaki belépett és ezzel szórakozott.

Szóval a nem végleges modulra gondoljak, vagy...?

Drupal verzió: 
pante képe

Maguktól nem kapcsolnak ki a modulok. Ha ingyenes tárhelyet veszel igénybe, akkor szerintem válassz másikat, mert a Drupal nem mindegyiken fut megfelelően. Ha a tárhely fizetős, akkor meg tudod nézni a tárhely logjában, hogy mi történt vagy utánakérdezhetsz a support-on.

0
0
DruTa képe

Fizetős, ismert jó hely. A drupal logját néztem.

0
0