Utolsó post

H3ini képe

Ismét egy talán egyszerű kérdés....

Lehet e olyat csinálni, hogy mondjuk egy oldalsó blokkba mindig a legfrissebben beküldött story kerüljön be, de csak bizonyos szótárból (pl. mondjuk ha hír, akkor kerüljön be, ha image, akkor ne)

Hojtsy Gábor képe

Lehet.

0
0
H3ini képe

És hogyan lehet? :) Oks, én tettem fel hiányosan a kérdést.

0
0
chx képe

Hát, nem tudom Goba mire gondolhat, én simán írnék egy modult, ami csak a hook_block-ot (esetleg hook_help-et) valósít meg. Lehet persze saját, PHP formátumú modulba beleírni ugyanazt, de SZVSZ jobb ezt modulban.

Mindenesetre örülök, hogy Goba is rákapott a stílusomra, és nem válaszol két szóval, ahol még egy is sok :)

0
0
H3ini képe

Akkor úgy kérdezem, programozás nélkül megvalósítható e a dolog, mivel én grafikus vagyok, és sajna annyira nem vagyok a programozás nagymestere.
Szóval esetleg van e ilyen modul, vagy egyéb (bár én nem találtam).

0
0
Hojtsy Gábor képe

Előszöris az olyan story tartalmak listázása, amik nem image tíupsúak eléggé könnyű, mert egyik story sem az. Tehát ez már megoldva... :)

Ilyen modul nincs, de egy kis mintaillesztéssel talán meg tudod oldani magad is. Ha az adminok tudnak PHP blokkot felvinni (azaz tudnak blokkot beállítani, és a PHP beviteli formátum nincs kigyilkolva), akkor akár egy ilyen blokkot is felvehetsz:

$vid = 12;
$excludetypes = "image, mickeymouse";
$result = db_query("SELECT DISTINCT(n.nid), n.title FROM {node} n INNER JOIN {term_node} r ON n.nid = r.nid INNER JOIN {term_data} d ON r.tid = d.tid WHERE d.vid = %d AND n.type NOT IN (%s) AND n.status = '1'", $vid, $excludetypes);
$nodes = array();
while ($node = db_fetch_object($result)) {
$nodes[] = l($node->title, 'node/' . $node->nid);
}
return theme("item_list", $nodes);
?>

Ezt most nagyon hirtelen dobtam össze, terméktámogatás nincs rá :) Adott szótárból olyan tartalmakat listáz, amik nem adott típusúak. Persze lehet, hogy nem fut, nem próbáltam :) A kód alapja a commentrss modulból jött, ott vannak mindenféle szempont szerint node kiválasztó kódok, szerintem jó tanulási alap.

0
0
H3ini képe

Kipróbálom. Köszi a segítséget!

0
0
H3ini képe

Találtam egy modult ami a fenti feladatra megfelel kb.
Article modul. Egy szótár legfrissebb x elemét listázza ki.

0
0