/user útvonal "nem található" vagy 500-as hiba

Sólyom képe

Sziasztok!

Egyik napról a másikra (ma reggelre) a Drupal 6-os oldalamra nem tudtam belépni. A /user útvonalra és a /admin-ra is "Internal Server Error" üzenetet kapok. A többi oldal ha nyőgvenyelősen is, de bejött.

Próbáltam utána olvasgatni, majd több dolgot kipróbáltam már (hagyományos útvonal - ?q=user - használatát, a többszőr módosított .htaccess fájl lecserélését egy "szűzre" stb), de semmi eredményre nem jutottam.

Egy másik jelenség is színesíti a dolgot, mégpedig az, hogy ha nem ad 500-as hibát az oldal a fenti útvonalakra (/user útvonalra és a /admin-ra), akkor az "oldal nem található" jelzés gyanánt, a címlapra írányít az oldal (így van beállítva).

Mivel tegnap este még minden szép és jó volt az oldalon, ezért a szolgáltatóhoz fordultam, akik nemes egyszerűséggel azt írták, hogy nem tudják mi lehet a hiba, forduljak egy drupal szakemberhez. (ilyen sem volt még)

Valami ötlet? Javaslat?

Köszönet előre is!

Gábor

Drupal verzió: 
Fórum: 
Sólyom képe

6-os Drupalról van szó, elnézést. Eredetileg oda állítottam, de valami megcsúszott ezek szerint.

0
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!

Sólyom képe

Megoldottam a problémát, de azért leírom ide is mi volt a gond, hátha az utánam jövőknek hasznos lehet az információ.

Valószínűleg az oldal terheléses támadása miatt a suphp_log fájl nagyobb lett két gigánál, ezért az Apache server nem működött megfelelően (be sem lehetett lépni).

Kértem a szolgáltatót, hogy törölje a fájl tartalmát és indítsa újra az Apache server.

A problémáról a szerver log árulkodott, a megoldásában egy barátom volt a segítségemre, amit ezúton is köszönök Neki! :-)

Info a hibáról.

Gábor

1
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!