Upload progress csatolt file-nál

cartman képe

A Drupal Status Report oldala szerint az "Upload progress" engedélyezve van. A tartalom típusnál engedélyezve van az Attachment és van néhány file típusú cck mező.
A cck mezőknél működik is rendesen, megjelenik a progressbar majd jelzi a feltöltés menetét. Viszont a csatolt file-ok esetében megjelenik a progressbar, de nem jelzi, hogy hol tart.
CCK mezőnél találtam egy beállítást, amivel megadható hogy hogyan jelenjen meg: Bar with progress meter vagy Throbber. Itt a bar with ... van beállítva.

Az attachment-hez sehol sem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Tudja valaki, hogy hol kell ezt beállítani?

Köszi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Bálint képe

Azt tudnám Neked javasolni, hogy ne használd az Upload modult, inkább használd ahelyett is a CCK Filefield-et (mint ahogy máshol ezt is teszed).

A Drupal 7-ben már nem is lesz benne az Upload, mert a Filefield miatt feleslegessé vált. Könnyebb lesz majd a core upgrade-ed már csak emiatt is. :)

0
0
sgabe képe

A core upload modulban nincs benne ez a feature, viszont van hozzá patch. Talán a 7-esben már benne lesz, ahogy a modul is. Bálint nem tudom hol látta, hogy nem lesz benne, mert benne van...?

0
0
Bálint képe

Hojtsy Gábor mondta a legutóbbi DUG-on a D7-ről tartott előadásán.

0
0
aboros képe

a fieldapi miatt és a filefield coreba kerülése miatt nincs már szükség az upload modulra úgyhogy a smallcore szellemében az örök vadászmezőkre költöztetik.

hogy honnan vette, pl a legutóbbi dugon goba mondta, de mondjuk drupalconon is elhangzott ez. meg logikus is ;)

0
0

-
clear: both;

sgabe képe

Közben ráleltem az írásos nyomaira is a témának.

0
0