unserialize + php 4.3.10

makuz képe

sziasztok,

nemreg telepitettem fel a drupalt es minden igeretesen is indult, mig egyik nap upgradeltek a szerveren a php-t 4.3.10-re es ezek utan folyamatosan a kovetkezo hibauzenetet kapom:

Notice: unserialize(): Error at offset 16 of 18 bytes in .../includes/bootstrap.inc on line 51

warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../includes/bootstrap.inc:51) in .../includes/common.inc on line 98.

sajnos eleg kezdo vagyok mind drupal, mind php szinten. a szerverhez nincs root jogom, ugy az installalt csomagokat sem tudom modositani sajnos. minden segitseget koszonettel veszek.

chx képe

http://drupal.org/node/14662 Szólj a szolgáltatódnak hogy ha futtat Zend Optimizert, vagy Turck mmcache-t akkor frissítse.

Még valami: köszönjük a pontos problémaleírást. Az ilyenre könnyű választ adni.

0
0
makuz képe

koszi a segitseget, megprobalom a rendszergazdat noszogatni, de attol tartok nem lesz konnyu, mert egyetemi szerverrol van szo. a phpinfo() kiirja, hogy zend extension-t is tartalmaz az install, v1.3.0-t. ez lenne a zend optimizer? a szerveren semmilyen zend-et tartalmazo rpm-et nem tudtam fellelni, de ez meg nem biztos, hogy jelent valamit.
a zend optimizer homepage-en pedig ez olvashato:

IMPORTANT NOTICE:

Due to incompatibility of the previous version of Zend Optimizer with PHP 4.3.10, it is strongly recommended that owners of Zend Performance Suite, Zend Accelerator, Zend Studio Server, and Zend WinEnabler, upgrade to Zend Optimizer 2.5.7.

0
0
chx képe

This program makes use of the Zend Scripting Language Engine:
Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies

Ez minden phpinfo -ban benne van. Ha itt más nem szerepel, Zend Optimizer pl. akkor az nincsen. mmcache? Más accelerator?

0
0
makuz képe

probaltam 4.5.2-vel is, eredmeny nelkul.

0
0