Ubercart + Webform +PDF

csszilvia képe

Sziasztok!

lehet, hogy egy kicsit nagy fába vágtam a fejszémet, de arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi feladatot meg tudom-e oldani programozás nélkül, "csak kattintgatással".

Adott egy Drupal 7 alatt futó Ubarcart 3 webáruház.

Az lenne a feladat, hogy amikor a "termék" kifizetésre kerül a vásárló automatikusan kapjon egy PDF formátumú nyomtatványt e-mailben, mely egyrészt a termékadatlapon szereplő adatokból, másrészt a vevő által megadott információkból álljon, mindezt sorszámozva.

Elképzelésem a következő: a termékhez hozzácsapok egy webformot, ami az uc_webform_pane segítségével a fizetéskor megjelenik és kitöltése kötelező.

Rejtett elemként tudok hozzáadni egy webform serialt.

Az lenne a kérdésem, hogy a termékadatlapból ugyanilyen rejtett mezőbe bele tudok-e tenni CCK field értékeket? (pl leírás, jellemző adatok, stb.)

Ha mindez megvan akkor már tudom a weform2pdf modult használni, a kiküldéshez pedig szabályt beállítani, vagy akár letölthető file-ként, értesítve a vásárlót.

Szóval ez az elmélet. Megoldható-ez a valóságban? Lenne egyszerűbb út is? Milyen modulokat javasoltok esetleg?

Előre is köszönöm a segítséget.

Szilvi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csszilvia képe

már csak az a gondom, hogy a views_pdf-fel létrehozott PDF file-t nem tudom formázni.

Szerintem az összes ide vonatkozó bejegyzést elolvastam (.org-on is), de nem sikerül css-sel formáznom a kimenetet.Próbáltam inline stylesheet-tel is, de úgysem lett jó.

Esetleg valaki tudna segíteni?

köszönöm

Szilvi

0
0