ubercart top

magveto képe

Sziasztok!
Webáruházhoz tettem egy top blokkot aminek az lenne a küldetése, hogy az adott évben (darabszám) listázza a legtöbbet eladott első 10 terméket.
De sajnos valamiért nem műxik megfelelően. Hiába tudom, hogy valaminek már a lista elején kellene valahol lennie, meg sem jelenik.
A beállításaimat csatoltam. Szerintetek mi a hibás, vagy mi hiányozhat?
Előre is köszönöm a segítséget.

Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon top.jpg63.27 KB
Sk8erPeter képe

Feltételezem, az Ubercart Views modult használod, azonbelül is engedélyezted az ehhez kapcsolódó Ubercart Views Marketing modult, ami létrehoz egy popular_products view-t, és ezt definiáltad felül. Mondjuk én a felüldefiniálás helyett inkább egy újabb megjelenítést vagy egy klónozott, saját view-t javasoltam volna... :)

A lényegre térve: kezdeném azzal, hogy nem volt egyértelmű, hogy egyáltalán nem jelenik meg termék, vagy csak nem minden jelenik meg, aminek pedig ott kéne lennie.
Ilyet okozhat az, hogy pl. meghatároztad, hogy csak a 319-es rendelés ID-nál nagyobb rendelés ID-val rendelkező termékek jelenjenek meg. Na meg a taxonómiára vonatkozó szűrő is okozhat galibát, ha nem megfelelően használod.
Ezen szűrők lépésenkénti megváltoztatásával vagy eltávolításával kideríthető lenne, honnan ered a probléma.

0
0
magveto képe

Köszönöm szépen, megpróbáltam így, vagyis létrehoztam egy új nézetet. Persze, az eddigi 3 hónap rendeléseit nem volt kedvem átnézni, így teszteltem, az utolsó ötöt bejelölve, úgy jól működött... :) Okosabbak majd 2013 januárjában lelszünk, vagy akkor ha még nyáron is marad ugyanaz a 10 termék a top 10ben. :)
Köszönöm a segítséget.

0
0