Übercart: Egy rendelés összárának ellenőrzése

nortol képe

Sziasztok!

A probléma a következő: a webshopban a kiszállítási díjaknál sikeresen megoldottam, hogy a megrendelt össztermék súlya alapján automatikusan változzon a kiszállítási díj is.

Viszont a probléma az, hogy a kiszállítási díj nem csak a súlyon múlik, hanem függ a kiszállításra váró termék árától is.

Példának okáért: Utánvét díj 20,1 - 25 kg 1 – 50,000 Ft-ig
2,026Ft
Ezzel a példával nincs is gondom mert feltételnek megadtam a súly alapján való számolást és hozzá adtam a kiszállításra váró termék értéke alapján várható felárat. Működik is tökéletesen.

De...
Amint a kiszállításra váró össztermék összára meghaladja az 50,000 Ft-ot már bajban vagyok, ugyanis a súly alapján már létező feltételhez(ami működik tökéletesen) már nem tudok olyan feltételt hozzá csatolni, ami a rendelés összárát is figyelembe venné.

Tehát nekem arra van szükségem, hogy olyan feltétel rendszert alakítsak ki, mely egyszerre veszi figyelembe az áru súlyát és az áru értékét.

A screenshotokkal próbáltam a lényeget megmutatni, remélem, hogy érthetően.

A netet már felekéztem ebben a témában, de sajnos értékelhető megoldást nem találtam eddig, ezért is fordultam hozzátok.
Nagyon remélem, hogy létezik a problémámra megoldás, hisz ez egy Magyarországon is létező kiszállítási megoldás, mármint az, hogy nem csak a súlyhatár, hanem az értékhatár is változtatja a kiszállítási díjat.

Várom megtisztelő válaszaitokat!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nortol képe

 egy rendelés összárának ellenőrzése

Így talán érthetőbb lesz, hogy mit és, hogy honnan is hiányolok...

0
0