Beküldte Antal64 - 2013. július 20. 23.07 twitter facebook linkedin Üdv mindenkinek! Hol kell létrehozni a bank kártya Titkosító kulcs könyvtárat? Már létre hoztam leírás szerint és azt írja A megadott könyvtár nem létezik. Köszönöm válaszod. Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: übercartDrupal verzió: 7.xFórum: Telepítés, migráció, beállítások Sikerült Permalink Beküldte Antal64 - 2013. július 22. 18.35 Addig keresgéltem és gondolkoztam hogy sikerült létrehozni a keys könyvtárat ahol kell. Juhéjjjjj 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Pontosan hol kell? Mert hátha Permalink Beküldte csakiistvan - 2013. július 22. 19.41 Pontosan hol kell? Mert hátha másnak is pont ez a problémája lesz legközelebb, kérlek írd le nekünk hogy hol találtad meg :) 0 0 Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Pontosan a fájl könyvtárat Permalink Beküldte Antal64 - 2013. július 22. 21.28 Pontosan a fájl könyvtárat a drupal feltöltött hely előtti könyvtárba kell létrehozni. Tehát a főkönyvtárba kell létrehozni ahol a public_html könyvtár van. A drupal meg a public_html-be van feltöltve. Nem tudom érthetően írtam e le. 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Sikerült
Addig keresgéltem és gondolkoztam hogy sikerült létrehozni a keys könyvtárat ahol kell. Juhéjjjjj
Pontosan hol kell? Mert hátha
Pontosan hol kell? Mert hátha másnak is pont ez a problémája lesz legközelebb, kérlek írd le nekünk hogy hol találtad meg :)
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Pontosan a fájl könyvtárat
Pontosan a fájl könyvtárat a drupal feltöltött hely előtti könyvtárba kell létrehozni.
Tehát a főkönyvtárba kell létrehozni ahol a public_html könyvtár van.
A drupal meg a public_html-be van feltöltve.
Nem tudom érthetően írtam e le.