Tudom-e használni a Drupált szótárként?

gviktor képe

Sziasztok!

Teljes nulláról szeretnék létrehoz(at)ni egy olyan közösségi oldalt, ami többek közt tartalmaz egy azonosítás után elérhető, saját adatbázist használó, képekkel illusztrált bejegyzéseket tartalmazó szótárt. A www.kepszotar.hu -hoz hasonlóra gondolok egy Drupal oldalba ágyazva. A szótár feltöltése is az oldalról történne.
Eddig a Drupal tűnik nekem a megfelelő választásnak, viszont a modulok közt nem találtam még csak hasonlót sem. Így a kérdésem az volna, alkalmas-e a drupal erre a feladatra és, ha igen, hogyan lehetne ezt megvalósítani a legegyszerűbben?
Válaszaitokat, ha lesznek, előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
thamas képe

Megnézheted pl a Glossary modult - http://drupal.org/project/glossary - az ilyesmit csinál.

De a linkelt oldalhoz hasonlót views-zal is csinálhatsz. Létrehozol egy "sztótár" tartalomtípust. Ebbe beírod a definíciókat (1 node = definíció, a fogalom a node címe). Majd views-zal listázod a szótár tartalomtípusba tartozó elemek címeit és megjeleníted egy blokkban.

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

gviktor képe

Tisztelt Tamás!

Köszönöm a gyors reagálást! A glossary modult már próbáltam, de nekem nem jó, viszont ahogy leírtad a view modul jónak tűnik. Első beindítás után (amit most gyorsan megtettem) nem tűnik nagyon egyszerűnek, úgyhogy amint lesz több időm, megpróbálom összehozni a dolgot.

Üdv!
Gazdag Viktor

0
0