Többnyelvű nyelvenként más honlap

tamoca képe

Szervusztok DruPálosok!
Az lenne a kérdésem milyen irányban induljak el, hogyan csináljam. A célom :
-sok nyelven létrehozni egy weboldalt aminek a domain neve előtt lenne nemet.oldalam.hu angol.oldalam.hu stb. aldomainként az adott nemzet nyelve szerinti oldal.
-a másik nyelvű oldal tartalmait az ottaniak szerkesztenék, de a struktúrája azonos kellene legyen a modulok stb. tartalomtípusok stb. egy helyen lehessen frissíteni mindent , ne kelljen nyelvenként minden oldallal bajlódnom meg domaineket lefoglalnom országonként ami nem is egyszerű.
-azonban valahogy nemzetközi szinten egyes eseményeket szeretnék úgy kitenni, hogy mindegyik oldalon a címlapon lehessen amíg aktuális és aztán maradna az adott ország tartalmai közt elérhető, de már nem mindenhol jelenne meg ha lefutott az esemény esetleg a beszámolók is kint lennének egy darabig minden oldalon.
- magyarul megvan a szerkezet egy sima rdupal 7-es magon emiatt 8-ban nem gondolkodom csak a 7-es megoldások tanácsokra szánjatok időt. Köszönöm.

Drupal verzió: 
HF leon képe

Drupal 7 esetén, még sosem próbálkoztam ilyesmivel, így csak ötletelgetek.

A hetes lokalizációs moduljait is érdemes átfutni. A sites mappa átalakítása és esetleg a domain access modul nem tudom a hetes esetén mire ad lehetőséget. Próbálgatni kell, hogy mennyire felel meg az igényeidnek.

Néhány link:

How to set multiple domains for one language

Drupal7 Use Subdomains With Multilingual Sites

Nem tudom ezeket nézted, már?

1
0