Titkosítás a drupal 8-ban

HF leon képe

Lássuk akkor, ha valakit tényleg érdekel.

Hozzávalók:

Az Email titkosító modulból sajnos a 2-es fejlesztői változat szükséges. Az érdekesebb a Real AES modulhoz szükséges Defuse PHP-Encryption könyvtár. Composer szükséges a telepítéséhez, de megoldható helyi telepítéssel és manuálisan is felmásolható az éles rendszerre. Ami érdekessé teszi, hogy első alkalommal nem akart működni a dolog. A könyvtár felrakása után a külön bin könyvtárba kerülő szkriptre gyanakodtam. Mivel hiába néztem utána mindennek nem jöttem rá mi lehet a gond. A poén, hogy a Drupal 8 legújabb frissítése megoldotta a problémát. A 8.5.2-vel láss csodát működik a dolog.

Tehát akit érdekel ezek a modulok kellenek a titkosításhoz.

A GDPR-ral kapcsolatos aggályaimat továbbra is fenntartom és bár ez hozta elő a titkosítási témát -elgondolkodva rajta továbbra sem tartanám rossz ötletnek, ha a magba is belekerülne, -de nem hangoztatom.

Remélem így helyi Zöldségesünk nem trollkodja szét a posztot.

Használja mindenki egészséggel a témát, akit érdekel!
Nyugodalmas jó éjszakát minden kedves olvasónak!

Drupal verzió: 
asrob képe

Remélem így helyi Zöldségesünk nem trollkodja szét a posztot.

Ha személyes sértettséget érzel akkor beszéld meg az illetővel privátban. Tartózkodj a személyeskedéstől, ez egy szakmai fórum, nem azért van, hogy egymást ócsároljuk.

2
-1

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

HF leon képe

Kár, hogy ezt Szantog-nak nem említetted, mikor velem szemben ragadtatta magát el. Vizsgáld meg korábbi hozzászólásaim. Látni fogod, hogy sosem bántottam senkit! Szantog ugyanakkor, már másokkal is tett hasonlót. Felesleges lenne privátban megkeresnem, mivel nem részletezte, támasztotta alá becsmérlését és jelezte, hogy nem is kívánja ezt megtenni. Mond ekkor mit tehet az ember?

Így Szantog mondhatni maga kreálta meg a Zöldséges nevet önmaga számára. Ugyanakkor ez, még mindig visszafogottabb, mint a a "Tapló" amivel magát illette. Én ilyesmivel nem illetném. Megnézheted sosem bántottam senkit, türelmes voltam és segítőkész, ha az tudtam lenni.

Nem is kívánom ezt tovább ragozni. Marad Szantog számomra Zöldséges, mivel nem kívánta megvitatni, amit írt. Ezzel számomra lezárt a téma nem haragszom rá. Ahogy Ő lezárta a dolgot én is ezt teszem.

Így ne is OFF-oljunk tovább. Maradjunk a szakmaiságnál, hisz a személyes célom is a Drupal 8 minél mélyebb kiismerése. Kérdést teszek fel, ha szükséges és válaszolok, vagy tanácsot adok, ha tudok -Tiszta szívvel mindenkinek!

1
-2