Tinymce saga ezt hallgassátok

doeme képe

nem mertem eddig írni, d most már szétolvastam itt is és a drupl.orgon is mindn fórumot és lehidaltam.
Drupalt frissítettem 4.7-ről 5.1 re. a Tinymce-t is szerettem volna visszatenni, de hiába ismeri fel a modulok közt és hozzáférés, beállítások is rendben, mégsem jelenik meg sehol. Nézem a két másik drupal oldalamat, ugynezekkel a beállításokkal ott megy. Erre copyzom az ottani ftpről az egész tinykönyvtárat és így sem megy. Nem vagyok hülye ott is én tettem fel és a fórum leírások alapján simán ment. Most semmi. 8szor próbáltam feltenni hátha én vagyok süket.

Végső elkeseredésemben fck editor fel, minden ok, csak éppen nem jelenik meg sehol a szerkesztő felülete.

Valaki tud olyanról, hogy valami elbaszott beállítás megakadályozza, hogy a tartalom beküldésénél megjelenjenek az editorok?

Sajna én feladtam, itt vagyok a szabadság hídon a turulnál és éppen azon gondolkozom, hogy fejest, vagy hasast vessem le magam.

Nem gond ha lehülyéztek, csak valakiadjon egy tippet, hogy mi lehet a gond.

Köszönöm szépen előre is és ezerszer bocsi, hogy új topikot nyitottam neki, meg, hogy felidegesítek mindenkit azzal, hogyí már megint tinymce.

üdv: turul doeme

Anonymous képe

tinymce nekem sem ment sehogy az életben, de az fck igen. Engedélyezted, a beállításoknál, hogy mely helyeken jelenjenmeg a szerkesztő? Meg a felhasználói jogosultságokat nézd meg. Ha ezek megvannak, akkor a telepítéssel lehet gond.

0
0
janoka képe

Pont ma foglalkoztam én is ezzel a hibával. 4.7-ről szerettem volna egy oldalt migrálni 5.1-re. Tinymce nem működött. Amúgy frissen telepített site, ugyanarról a kódról, ott működött.

0
0
doeme képe

értem ezalatt, hogy nem lehet, hogy a 4.7-es tiny valamelyik táblákba tett olyan bejegyzést, ami miatt nem működik 5.1-en

0
0
csonti képe

Az az igazság, hogy maga a tiny nekem sem megy, mert nem hoz létre profilt. Egyszerűen nem hozza létre a táblákat vagy nem találja meg a meglévőket. Az udate.php sem segít. Inkábba drupal.org -on kérdezzetek erre.

0
0
doeme képe

A telepítés jó, legalábbis minden ugyanúgy, mint a másoik két drupalon. Fck editor is feltelepítve, de az sem jelenik meg a nodeoknál. Ja igen, az is be van állítva, hogy a tiny mely oldalakon jelenjen meg.

0
0
csonti képe

próbáld meg a tinymce beállításainál az "alábbi oldalak kivételével mindenütt jelenjen meg" -et és a rubrikát teljesen üresen hagyod. :)
Egyébként vannak olyan sminkek, ahol nem jelenik meg a tinymce bármit teszel. Pl. a phptal alapsmink.
Nekem sem megy rendesen a tiny (ööö moxie :)) mert az imce képfeltöltés nem jelenik meg, fogalmam sincs, miért. :(

0
0
doeme képe

A friis drupal oldalamonm az FCK is tökéletesen megy. A4.7-ről upgradelt oldalon viszont az fck sem megy.

0
0
doeme képe

A két drupalon, ahol műkszik a tiny és az fck is, ott drupal 5.0 van, ahol nem műkszik, ott 5.1. ez jelenthet gondot szerintetek?

0
0
airzsolt képe

Az 5.x-es drupalhoz van ugye most már 3 féle: moxie, tinymce 5.1, tinymce 5.2. Ezek közül melyikről van szó? A moxiet egyszer feltették, azota nincs frissítve, az 5.2 még sehol sincs (írják is, hogy majd később lesz), az 5.1-et épp a napokban frissítették.

A másik kérdés, hogy a mielőtt frissítetted a drupalt, kikapcsoltad-e előzőleg ezt a modult? Lehet, hogy számít..

0
0
xzsolt képe

5.1...de fogalmam sincs miért.

Felraktam, konfig, elsőre semmi, aztán némi szentségelés meg teljesen értelmetlen kattintgatások után megjelent ahhol kell. Már majdnem meg is örültem neki, de sajnos valmi gondja van, mert flexibilis smink közepén kissé jobbra tolódva fix szélességgel jelenik meg, nem is lehet átméretezni csak függőleges irányban, ez mondjuk csak zavaró.

...tehát elvileg működik, de még nem tapasztaltam ki hogy hogyan kel kapásból telepíteni, most kezdem egy másik helyen is kipróbálni.

0
0