Téma kivásztása és megtartása

Zsanna képe

Theme Selector modullal próbálnám megoldani, hogy az Anonim látogató kiválaszthasson egy másik sminket és megtartsa a választását legalább az akkori böngészés idejére.
Beírom a ?theme-selector=(név) stringet, át is vált szépen, de onnantól akár a Címlapra, akár Node-ra, akár Bejelentkezésre kattintok, visszavált az alapértelmezett sminkre.
A Lapozó estén működik.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
vikicica22 képe

Szerintem neked ez a modul kell:
Style Switcher

0
0
Zsanna képe

Néztem, de ott ha jól értem alternatív CSS-t húz be ugyanahhoz a témához (ami jó lehet, ha pl. csak színeket akarok változtatni). De nekem a teljes témára lenne szükségem és arra nem látok opciót.

0
0
HF leon képe

Zsanna képe

Telepítettem, kipróbáltam ezeket is. Nagyon jó, ha olyan feltételeket akarok szabni, hogy Jogosultság szerint, node szerint, stb váltson témát.
Nekem egy teljesen egyszerű kellett, amire a Theme Selector jó lenne, idejön az Anonim látogató, rákattint, megy, csak épp nem tartja meg a témát. D6 alatt ilyen volt a Switch Theme, megadtad a stringet és onnantól azt használta. Itt is átvált, de csak amíg nem kattintok más linkre az oldalon belül (csak a lapozóval megy).

0
0