Teljes weboldal klónozása

NetMajom képe

Sziasztok.

Van egy régi működő weboldalam. Elég szerteágazó, és bonyolult. Rengeteg olyan funkciót kialakítottam benne, ami nagyon jól használható, és épp ezért klónozni szeretném, amit egy másik domain név alatt használhatnék (az adatok, hírek, cikkek amik vannak rajta nem kellenek az új domainhez). Backup and Migrate modullal a függőségek, és a domainspecifikus beállításokat is áthúzza, ami nem túl szerencsés szerintem. Ha lehet szeretnék készíteni egy úgynevezett sablont, ami később megkönnyítheti a munkámat, mert a régi domain alatt futó oldal keretét, nem csak 1 hanem kb. 20 másik oldalhoz is fel kell majd használnom, így a legjobb lenne valamilyen egyszerű megoldást találnom. Tanácsot kérnék tőletek ez ügyben.

Előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Csinalj egy Drupal Profilt a fenntarthato es egyseges kodert, hasznalj Features-t a Drupal beallitasok exportalashoz kodba, mert az hogy klonozod a file majd db-t, nem lesz sose fenntarthato.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

NetMajom képe

Mindenképp ki fogom próbálni, köszi szépen a tanácsot. Elég gyors megoldásnak néz ki, ami mindenképpen előny :) Még egyszer köszi

0
0