Teljes lehalás (fehér kép, nem elérhető admin, és PHPmyadminból sem tudom megnyitni az adatbázist)

dyra képe

Üdvözlet minden fórumosnak. Érdekes problémával küzdök. Van egy oldalam, ami totálisan lehal de mikor lehal KB annyit tudok csinálni, hogy szólok a szolgáltatónak törölje az adatbázisom mert a szolgáltatói felületről sem PHPmyadmin -ból képtelen vagyok törölni.

Van egy általam létrehozott tartalom típus ami több mezőből áll tehát a CCK mezőket adtam hozzá. Ezen kívül képek kapcsolódnak a tartalomhoz és egy gmap térkép. A hiba tartalom beküldéskor jelentkezik de az az érdekes, hogy nem kell neki, hogy az általam létrehozott tartalom tipusan küldjek be anyagot hanem sima page oldal beküldéskor is produkálja a dolgot. (nem mindig eddig 2x jelentkezett 1 hét alatt)

Miután a hiba előáll képtelen vagyok hozzáférni az oldalhoz. PHPMyadmin is csak tölt csak tölt. A táblákat látom a tartalomhoz már nem férek. Törölni én pedig nem is tudok mert az is csak tölt és tölt és tölt.

A megoldás rettentő fapados mivel a szolgáltató szerint valami hiba a drupálommal van. Ők törlik root joggal az én adatbázisom én meg aztán visszaállítom. A baj csak az, hogy ez így nem lesz jó.

Szerintem valami kérés akad el amit valamiért nem dolgoz fel a szolgáltató MYSQL szervere csak hát nekem KB nulla eszközöm van , hogy ezt kiderítsem.

Találkozott valaki ilyen problémával? Kevés a memória? Vagy mi lehet? A segítséget előre is köszönöm.

Fórum: 
szantog képe

A táblákat látom a tartalomhoz már nem férek.
Ha a táblákat látod, akkor próbáld exportálni, más szolgálatóhoz/sajátgépen feltölteni, vagy kézzel turkálni benne.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

dyra képe

A tábla neveket látom felsorolva. Bármelyiket akarom megnyitni homokóra ítélet napig (tehát a PHPMYADMIN is fehér ott ahol a tartalom megjelenne). Várok várok egy picit, aztán ledob a szolgáltató majd vissza tudok menni de megint csak várok és várok. Tehát akármit akarok megnyitni várakozás van. Így nem tudok eljutni az exportig sem.

Közben megnéztem a memory limitet ami 128M tehát elvileg ezzel nem lehet baj.

0
0

honlapom http://dyra.eu/

szantog képe

Ezt most nem vágom fejből, de ha bejönnek a táblanevek, akkor előtte phpmyadminban nincs egy sor checkbox? És az összes táblanév alatt nincs olyan, hogy export? (Elvileg kéne..) Mert akkor csak klikk az összesre, és máris ki tudod menteni, nem kell hozzá táblát megnyitni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

dyra képe

a PHPMYADMIN annyira működik, hogy belépek. Ott egy klikkem van és vége a ténykedésnek. Mivel csak várakozik várakozik és várakozik. Ráadásnak ha gyorsan kilogolok és vissza szeretnék menni jó ideig vissza sem enged. Az egész tárhelyem állít be. Az itthoni kis Ubuntu szerveremen primán ment az oldal. De az ugyan nem jelenti, hogy nem nálam a hiba. Kértem a szolgáltatót a tárhelyemen szakítson meg minden folyamatot. Remélem ezek után hozzáférek. De még ötletem sincs mitől rohad le.
Sima page lap beküldésnél is előferdült és ez az azért gyanús Az általában mindig tutira működik. A legújabb alaprendszer van fent a 6.17 -s. A szolgáltatótól megpróbálom beszerezni a tárhely logot is hátha lesz benne valami infó.

új infó:
A szolgáltatóm megcsinálta amit kértem és minden függő SQL kérésemet megszakította. Ezek után talpra állt az oldal, egy tartalom közzétételekor jelentkezett a hiba. De ha csak csak néha van hiba az lehet a Drupal hibája? Ha ez egy állandó hiba lenne akkor minden egyes tartalom beküldés és közzétételkor jelentkeznie kellene szerintem. Persze lehet rosszul gondolkodom.

0
0

honlapom http://dyra.eu/