Taxonomy views

makikaki képe

Sziasztok!
Szeretném megoldani a következőt:
Drupal 7. Van egy taxonomia szótáram (gyártók) benne a kifejezések (audi,bmw,stb), a kifejezések leírásában megadtam egy rövid leírást a kifejezésről. A taxonomiát Views al listázom ki, ami szépen hozza is a kifejezéshez tartozó node-okat. Azt szeretném valahogy beállítani, hogy amikor lekérem a pl. a bmw kifejezést, akkor a views fejlécében jelenítse meg az adott kifejezéshez tartozó leírást is. Ha jól gondolom a views fejlécéhez kellene hozzáadnom valami hivatkozást a leírás megjelenítéséhez. A views fejléc hozzáadásnál van szövegdoboz, szűretlen szöveg, nézet terület és rendered entity. A rendered entityvel próbálkoztam, csak nem tudom, hogy milyen entity id -t kellene megadnom ami a leírás mezőre vonatkozik( body?). A taxonomy kifejezéshez képet is töltöttem fel,esetel azt is szeretném megjeleníteni. Valakinek valami ötlet? vagy csinált már ilyet valaki?
Köszi
Maki

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
makikaki képe

Közben meg is oldottam. Létrehoztam a egy nézetet Taxonomia kifejezések megjelenítéssel. Mezőnek felvettem Taxonómia kifejezés: A kifejezés leírását, a haladó beállításoknál beadtam a Taxonómia kifejezés: Kifejezésazonosító-t. Ezt a nézetet pedig megadtam a taxonómiát listázó nézet fejlécénél a nézet terület hozzáadásával. Ennyi. Gondoltam leírom hátha másnak is van hasonló problémája. Bár elég érthetetlennek tűnik ez így hirtelen átolvasva :)
Üdv

0
0
Sk8erPeter képe

Szerintem érthetően írtad le, de itt volt szó róla, hogy ez a módszer nem biztos, hogy nyerő, főleg nem a taxonómianézet, ami felülbírálja a defaultot:
http://drupal.hu/comment/68197#comment-68197

0
0