Hello mindenkinek!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy ne keljen a nézetekhez mindig hozzá adni az újabbnál újabb taxonomy/term/+szám-ot ha a szótárhoz újabb kifejezéseket adok.
1 szótár neve
Cikkek
Kifejezések:
Hírek, Oktatás, Kultúra, Sport
1 nézet útvonal most így néz ki:
/cikkek, /taxonomy/term/1, /taxonomy/term/2, /taxonomy/term/3, /taxonomy/term/4
2 szótár neve
Apróhirdetések
Kifejezések:
Kínál, Keres, Cserél, Ingyen
2 nézet útvonal most így néz ki:
/aprohirdetesek, /taxonomy/term/5, /taxonomy/term/6, /taxonomy/term/7, /taxonomy/term/8
Szeretném bővíteni majd mindegyiknél a kifejezéseket, de ha bővítem, akkor állandóan a nézetekben is egy újabb /taxonomy/term/x-et kell beleraknom. Ezt szeretném elkerülni.
A /taxonomy/term/% próbálkoztam, de csak 1 nézetnél sikerül megvalósítani, ha a 2. nézettnél is ugyan ezt akarom akkor valamiért nem jó.
Valaki tudna erre 2db működő nézet példát küldeni? Azokat, importálva meg tudom nézni, hogy mit, kell beállítani az egyiknél és a másiknál.
Köszönöm előre is a segítséget.
Ezt nézted?
http://drupal.hu/node/16742
Üdv!
Dudás József
Ugyan ezt szeretném, de a
Ugyan ezt szeretném, de a panels kihagyásával, hogy csak a views-t használjam fel.
ui: Nagyon jó a leírás, amit belinkeltél működik, végig csináltam.
nem fog menni
page manager + panels kombinációval megy ez. panels nélkül a page manager csak http response code "oldalt" tud "megjeleníteni".
illetve most hogy ezt így leírtam, egy olyan kerülőutat el tudok képzelni (de nem tőlem hallottad) hogy elkészíted a nézeteidet, nem taxonomy/term/42 útvonalon, hanem mindegyiket egy saját útvonalon, pl cikkek/42 és mittudomén ajánlók/77. aztán a page managerrel meg csinálsz variantokat aszerint, hogy hanyas éppen a term id és átirányítod a saját nézetedre. de ez nagyon meh, szinte már hallom ahogy kórusba nyávognak a macskák.
nem bánt a panels, jó az.
-
clear: both;
Kipróbáltam a leírást, és
Kipróbáltam a leírást, és igen erre volt szükségem.
Köszönöm Dudás József és aboros a segítséget. Nagyon boldog vagyok most :) Imába foglalom a neveteket :)