A következővel küzdök már napok óta.
D7-en szeretnék egy blokkot létrehozni, amelyik egy teljes taxonomy szótárat kilistáz hierarhikusan.
Tehát a következőt szeretném látni:
- Kifejezés 1
- Kifejezés 2
- Kifejezés 2.1
- Kifejezés 2.2
- Kifejezés 2.3
- Kifejezés 3
- Kifejezés 4
- Kifejezés 4.1
- Kifejezés 4.2
- Kifejezés 4.3
- Kifejezés 5
A kifejezések linkek lennének egyben, amik egy views oldalra mutatnak.
Eddig a views modullal próbálkoztam, de sehogy sem sikerült rábírni, hogy egy hierarhikus html listát adjon.
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Ezeket mar nezted?
Ezeket mar nezted?
Taxonomy Block
Taxonomy menu
Taxonomy menu-t már próbáltam
Taxonomy menu-t már próbáltam, de az a gond, hogy nem tudom a linket módosítani, tehát nem tudom megoldani, hogy a views oldalra mutasson.
A Taxonomy Blockot még nem próbáltam, megnézem.
Igazából azért a views-sal küzdök, mert szeretnék szűrni is. De már ott tartok, hogy bármi jó lesz első körben.
Kiss Norbert
adatmentespecs.hu
Lehet tevedek
Lehet tevedek en most valami hasonlot csinalok, igaz meg nekem sem kesz teljesen. En a taxonomy menut hasznalom es ha nem tevedek akkor majd a taxonomy views nezetet kell klonoznom es az uj Views ben meg majd kialakitom a nezetet ...
Szoval a taxonomy menuben nem a linket kell modositani hanem azon az oldalon ahova a lined mutat ott egy "gyarilag" beepitett view van, szoval azt kell modositani vagyik klonozni es ugy modositani es mar meg is kapjuk azt amit akarunk. Nekem a menu mukodik a klonozashoz meg nem jutottam el ott nekem is vannak gondjaim, ha letrehozom a viewst akkor nekem minden mas taxonomy nezetnel is lecsereli, viszont nekem csak annal az egy szotarnal/menunel kellene lecserelnem. Ezt valahol a Viewsben kel baallitani de meg nem jotem ra :)
Na ja csak olvasnom kellett
Na ja csak olvasnom kellett volna! A readme.txt-ben ott van.
Na mindegy, ennek most nekiesek ennek a modulnak.
Azt hiszem sok lehetőség van benne -ha már a views vezérli...
Kiss Norbert
adatmentespecs.hu
Mindenesetre
Mindenesetre hatha valaki tolem okosabb is hozzaszol es helyesel vagy racafol arra amit irtam ...
Most próbáltam a Taxonomy
Most próbáltam a Taxonomy Block-ot. Szép szép, de itt sem tudom a linket módosítani.
Kiss Norbert
adatmentespecs.hu
Hevenyészetten
egy egyszintűre valami ilyesmit kéne egy blokkban php módban elkövetni, vagy ha ezt nem akarod akkor egy kis modulban egy blokk kimeneteként:
Üdv!
Dudás József
Tetszik ez a megoldás, csak
Tetszik ez a megoldás, csak egy baj van vele. Nem tudok a későbbiekben ráépíteni egy dhtml vagy simple menüt.
Kiss Norbert
adatmentespecs.hu
Mert nem ez volt az igény
az első hozzászólásodban.
Ez már kicsit bonyolultabb, modul nélkül nem lehet.
Kicsit masszírozd a megfelelő állandókat az elején, aztán működni fog.
Ha kipróbáltad és működik akkor a mymodule nem a legjobb elnevezés, kevés módosítással rendes nevet tudsz adni neki.
Az info fájl - mymodule.info
A modul - mymodule.module
Én ilyesmivel oldottam meg amikor kellett hasonló.
Üdv!
Dudás József
Én ezzel raktam össze a saját
Én ezzel raktam össze a saját katalógusomat:
+ a 'term' nézetet leklónozni egy 'page' nézettel saját útvonallal.
Itt pont ezt próbáltam megoldani.
El lehet készíteni még ctools-al is, de ott én elvéreztem :)
Várom Ádám videóját, próbálta nekem összerakni, de vizuális típus vagyok...így maradt egyelőre a saját megoldásom.