Taxonomy block SQL hiba / adatbázis mező név

Anonymous képe

Sziasztok!

Feldobtam ezt a kérdést a Drupal.org-on, de nem kaptam rá választ. Lehet, hogy valami teljesen nyilvánvalót kérdezek, de nem találom a megoldást.

A következő hibát kaptam 4.6.6 alatt:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND n.status = 1 ORDER BY sticky DESC, created DESC LIMIT 5' a query: SELECT DISTINCT(n.nid), n.title, n.body FROM term_node t INNER JOIN node n ON t.nid = n.nid WHERE t.tid IN () AND n.status = 1 ORDER BY sticky DESC, created DESC LIMIT 5 in /home/path/to/html/includes/database.mysql.inc on line 66.

Ezt találtam róla a Drupal.org-on: Taxonomy Block SQL error

Miután átneveztem a kérdéses fieldet TYPE-ról type-ra, az SQL hiba megszűnt, de továbbra sem írja ki a taxonomy block adminisztrációs oldalon a blokkok nevét. Ott vannak, lehet őket edit meg delete, de a nevük nem látszik. Eddig nem zavart, de most sokk blokkom van, és vakon dolgozom. Feltételezem, hogy a problémát már megoldották, de 2 órája keresem és nem találom. Szánjon meg valaki és igazítson útba. Köszi!

Illyés Edit képe

...rájöttem, hogy ha a leírás részt is kitöltöm, nem csak a cím rovatot, akkor a leírás megjelenik a blokklistában. Lehet, hogy ez így van kitalálva? Hmm...furcsa.

0
0