taxonomy alapján listázó view sminkelése.

gyuri2012 képe

Adott egy szótár, amelyben a kifejésekhez képek vannak kapcsolva.

A taxonomy_term gyári view alapján (mondjuk klónozva) csinálnék egy view-t én is..., aminek beállítom hogy a "galéria" útvonalon legyen elérhető.

Hogy tudom ezt a view-t sminkelni..., olyasmiket szeretnék alakítani rajta, hogy ne a taxonomy term-ek nevét listázza, hanem például egy a taxonomy image-el hozzá feltöltött képet, ill. az a kép legyen a link.

Illetve hogy csak azokat a term-eket listázza, amihez van már kapcsolt kép. (nem a tax image, hanem mint tartalom ide sorolt kép)

Milyen nevű file kell ehhez, és milyen minta alapján?

Fórum: 
gyuri2012 képe

Megpróbálom ezt a kérdésemet pontosabban leírni...
Drupal6, views 6.x-2.0-rc1

A view: displaying items of type Term.

Szűrők: Taxonómia: Vocabulary = Események
Fields: Taxonómia: Term Term (Link this field to its taxonomy term page)

Az Események szótárban a kifejezésekhez képek vannak kapcsolva. Azaz ha rákatt a view-n egy kilistázott kifejezésre, akkor olyan view lesz látható, amin az adott kifejezéshez tartozó képek vannak.

Több dolgot szeretnék rajta változtatni, (mármint az eredeti view-n), csak nem tudom hogyan álljak neki:
-szeretnék egy olyan szűrő feltételt megadni a view-nak, hogy azt a kifejezést, amihez egy kép sincs hozzárendelve, ne listázza.
-sminkelni szeretném ezt a view-t, konkrétan a kifejezés neve helyett más szöveget szeretnék a linkbe, ill. a kifejezéshez kapcsolt taxonomy image-et is szeretném rajta látni.
Nem sikerült rájönnöm, hogy milyen file kellene nekem ehhez, Drupal 6-ban nincs az általatok említett wizard sem..., vagy én nem találtam)
Hogy tudnék rájönni, hogy milyen file?

Feltételezésem szerint az elképzelt szűrőt is, és a linket, ill. a képet is a view-hoz tartozó .tpl.php-ban kellene megcsinálnom.

0
0
gyuri2012 képe

http://www.kulcsiturul.hu/gal%C3%A9ria erről a view-ról lenne szó...

0
0