Taxonmy Menu és a termékcsoportok listáinak testreszabása

vajdasági képe

Nemigen tudtam jobb cimet megfogalmazni. Egy tobbnyelvu ceges weboldalrol van szo ahol a termekeknek letrehoztam egy uj tartalomtipust. (Nem lessz webshop meg hasonlo igy a termekekrol csak ennyi lessz) Egy taxonomy szotarban valogatom szet kulonbozo csoportokba a termekeket. A taxonomy szotarat egy menublokkba ki is tettem es ha a szotar elemeire kattintok akkor a megfelelo csoportba tartozo termekeket ki is listazza. Minden mukodik is.

Az a gondom hogy annak a nezetnek a kinezete nem tetszik nekem. Letre tudok hozni egy views nezetet ahol tablazatba rendezve megjelenitem a terekeket (egy sor egy termek). Valami ilyesmit szeretnek latni akkor is amikor a taxonomy menu blokkban kattintok a termekek egy egy csoportjara, de ott azt a "gyarilag beallitott" listazast kapom. Hogyan tudnam ezt felulirni hogy az halyett a views mukodjon? Persze a sminkban a mostanit is oszetudnam css-ezni hogy tablazatszeru kinezete legyen, de ugyerzem az nem az aminek lennie kellene.

Megjegyem hogy az ugyfel majd alkalmanket ujabb termekcsoportokat visz majd fel es a csoportok is es a termekek is tobbnyevu, fordithatoakank kell lennie.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pityu73 képe

Nézd meg ezt hátha segít...

0
0