Tartalomtípusba ágyazott Views bevezetőben és teljes nézetben.

zimbo képe

Létrehoztam egy tartalomtípust, amihez elkészítettem a node-típe.tpl.php-t, amibe Views-al létrehozott nézetek jelenítik meg az egyébként rejtett mezők tartalmait.

Ez a tartalomtípus a főoldalra kerülne, bevezetőkkel.
Azt nem sikerül beállítanom, hogy a "képek" mező tartamait csak a teljes nézetben jelenítse meg. Ez egy views slideshow, imagecache-el átméretezett képeket rotál.

Milyen beállítással lehetne megoldani, hogy ez a nézet, csak a teljes nézetű megtekintésnél jelenjen meg, a címlapon látható bevezetőnél ne!
Itt megtekinthető a próbálkozás: http://videoslot.hu/

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Tartalomtípus beállításainál van olyan fül, hogy Mezők megjelenítése. Ott meg tudod adni, hogy teaserben és teljes nézetben hogy jelenjen meg a mező.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

zimbo képe

Nos ott minden rejtett, mivel nem akarom, hogy megjelenjenek a csatolt képek. Ezeket az eredetiben elrejtett tartalmakat listázom views-al, egy slideshow-ban. Azt szeretném, hogy mikor az adott tartalmat teljes méretben olvassák, akkor alul váltakozzanak az adott tartalomban imagefield-ben csatolt képek.
Ezt sikerült is összehozni, de így a címlapon, a bevezető alatt is megjelennek a views slideshow képek.

0
0
szantog képe

Ne a tpl-be tedd, hanem CCK viewfield-be, és annak már tudod szabályozni a megjelenését.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

zimbo képe

Köszönöm, viewfield kellett!

0
0